anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro nie chce potwierdzic zakupu...

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:110488984
#7 Wielbiciel#

Allegro nie chce potwierdzic zakupu, a opłaciłem - pieniądze pobrano z konta ... Kupiłem drugi raz, ponieważ aukcja pojawiła się ponownie po 20 minutowym czasie nieopłacenia i nadal ten sam problem tzn cały czas widnieje napis dokoncz zakup. Póki co pobrano kwote 2x i jest problem... 
Wcześniej miałem problem z kontem SANTANDER nie pojawiał się na liście dostępnych banków po czym nagle za którymś odświeżeniem strony pojawił się... Sprawa dotyczy allegro lokalnie...

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kolekcjoner608
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
Client:35386082
#15 Entuzjasta#

Sam znalazłeś tę aukcję na Allegro Lokalnie czy ktoś Ci podesłał?
Płaciłeś Blikiem?
jeżeli odpowiedź jest 2x tak to to mogło być oszustwo, strona podobna do Allegro Lokalnie i niczego nie kupiłeś tylko Cię oszukano i wyłudzono pieniądze.
Najlepiej pokaż link do tej aukcji.
Albo daj jej numer, to Moderatorzy sprawdzą transakcję,.

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Wyszukane bezpośrednio na allegro... Sam przeglądałem oferty użytkownika, aż trafiłem na produkt, który mnie zainteresował. Płatność szybkim przelewem, wybrałem bank, portal odesłał do strony, opłacilem i potwierdiłem smesem. Wygląda to na problem techniczny pomiędzy bankiem a portalem. Wcześniej nie miałem z tym problemu. Kupiłem produkt ponownie z ciekawości dlaczego nie zadziałało, ale 3 raz nie będę próbował, napisałem do sprzedawcy.

oznacz moderatorów
Client:35386082
#15 Entuzjasta#

uffff
Jeżeli nie będą w stanie dostarczyć pieniędzy sprzedawcy, to dostaniesz je z powrotem w ciągu 2-5 dni.

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

wpis nieaktualny...

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Chodzi jedynie o allegro - wyświetliły się pozostałe banki oprócz SANTANDER podczas finalizacji transakcji i to był pierwszy problem - musiałem poczekać aż się pojawi bo inaczej bym nie zapłacił.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110488984 Twoje ostatnie płatności na Allegro Lokalnie mają status anulowanych. Jeśli potwierdziłeś płatność w swoim banku, płatność powinna się udać. Nie mam niestety informacji, co konkretnie spowodowało anulowanie transakcji, skontaktuj się proszę w tej sprawie z bankiem.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów