Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro nie chce potwierdzic zakupu, a opłaciłem - pieniądze pobrano z konta ... Kupiłem drugi raz, ponieważ aukcja pojawiła się ponownie po 20 minutowym czasie nieopłacenia i nadal ten sam problem tzn cały czas widnieje napis dokoncz zakup. Póki co pobrano kwote 2x i jest problem...
Wcześniej miałem problem z kontem SANTANDER nie pojawiał się na liście dostępnych banków po czym nagle za którymś odświeżeniem strony pojawił się... Sprawa dotyczy allegro lokalnie...
Sam znalazłeś tę aukcję na Allegro Lokalnie czy ktoś Ci podesłał?
Płaciłeś Blikiem?
jeżeli odpowiedź jest 2x tak to to mogło być oszustwo, strona podobna do Allegro Lokalnie i niczego nie kupiłeś tylko Cię oszukano i wyłudzono pieniądze.
Najlepiej pokaż link do tej aukcji.
Albo daj jej numer, to Moderatorzy sprawdzą transakcję,.
Wyszukane bezpośrednio na allegro... Sam przeglądałem oferty użytkownika, aż trafiłem na produkt, który mnie zainteresował. Płatność szybkim przelewem, wybrałem bank, portal odesłał do strony, opłacilem i potwierdiłem smesem. Wygląda to na problem techniczny pomiędzy bankiem a portalem. Wcześniej nie miałem z tym problemu. Kupiłem produkt ponownie z ciekawości dlaczego nie zadziałało, ale 3 raz nie będę próbował, napisałem do sprzedawcy.
uffff
Jeżeli nie będą w stanie dostarczyć pieniędzy sprzedawcy, to dostaniesz je z powrotem w ciągu 2-5 dni.
wpis nieaktualny...
Chodzi jedynie o allegro - wyświetliły się pozostałe banki oprócz SANTANDER podczas finalizacji transakcji i to był pierwszy problem - musiałem poczekać aż się pojawi bo inaczej bym nie zapłacił.
@Client:110488984 Twoje ostatnie płatności na Allegro Lokalnie mają status anulowanych. Jeśli potwierdziłeś płatność w swoim banku, płatność powinna się udać. Nie mam niestety informacji, co konkretnie spowodowało anulowanie transakcji, skontaktuj się proszę w tej sprawie z bankiem.