Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem telefon ma allegro lokalnie ale niestety nie zwróciłem uwagi że mnie nie zalogowało automatycznie. Kupiłem, zapłaciłem blikiem ale sprzedający napisał że odrzucono i środki powinny wrócić do 72h
Czy one faktycznie mi wrócą z racji iż nie byłem zalogowany i płaciłem blikiem ?
Dziękuję i pozdrawiam.
@Client:109845046 na Allegro Lokalnie nie ma możliwości złożenia zamówienia bez zalogowania do konta. Sprawdź proszę kto jest odbiorcą płatności w swojej historii na rachunku bankowym. Dodatkowo możesz załączyć tutaj link do oferty.
https://allegrolokalnie.oferta4559776.pl/oferta/Samsung-Galaxy-S24-Ultra---512GB
I nie wiem czy nie muszę iść do Banku bo obecnie nic nie widnieje na koncie że za cokolwiek płaciłem
@Client:109845046 Ten link nie prowadzi do allegro.
Adres tej strony to oferta4559776.pl
To oszustwo.
Jeśli z konta zeszły Ci jakieś pieniądze to niestety ale szansa na ich odzyskanie będzie bardzo, bardzo niewielka.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czyli nic z tym nie zrobię ? Po prostu straciłem parę tysięcy złotych ?
@Client:109845046 @Niestety ale nic z tym nie zrobisz.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale w praktyce niewiele to zmieni niestety.
Najgorsze jest to, że potwierdziłeś transakcje w aplikacji bankowej - tam dokładnie widać czego ona dotyczy i nie był to zakup na Allegro więc nawet reklamacja w banku nic nie da.
Allegro Ci w niczym nie pomoże bo to nie jest strona Allegro.
Bank tu ci nie pomoże. Aplikacji podała dane transakcji BLIK, a ty ją potwierdziłeś.
I teraz o ile oszuści mogą podrobić stronę Allegro, to nie są w stanie podrobić komunikatu w aplikacji bankowej. Bazują więc na tym, że ludzie nie czytają co zatwardzają.
A dla banku nie ma znaczenia czy czytałeś, czy nie czytałeś komunikatu. Liczy się fakt, że potwierdziłeś transakcję.
Dziękuję przynajmniej wiem że nie mam na co czekać ;(
Miałam dzisiaj taką samą sytuację. Zobacz nawet link jest podobny...
https://allegrolokalnie.oferta4559776.pl/oferta/Telefon-kom%C3%B3rkowy-Samsung-Galaxy-S24%2B-512GB-5G---marmurowoszary-szary
U mnie nie doszło do potwierdzenia Bliku, mam nadzieję, że nie zejdzie mi nic z konta.