anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod cyfrowy Assasin creed shadows global ubisoft

Gutek995
#7 Wielbiciel#

Mam pytanie 

Jak sprzedający  próbuje wcisnąć nie dzialajacy kod do aktywacji gry assasin creed shadows 16 cyfrowy  na platformę ubisoft 

I potwierdzeniu przez ubisoft ze kod nie nie poprawny 

Kupujacy jako ja 

Chce odzyskac pieniądze za nie wywiązanie się z umowy z kupującym 

Allegro procent jest i czekam na decyzję 

Według was jak to widzi ? 

Moja opinia kupiłem kod ktory dostałeś ale nie idzie go aktywować na platformie ubisoft 

Piszę cd key klucz produktu jest nie prawidłowy 

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

pecela
#18 Luminarz#

@Gutek995

Sprzedawca nie musi ujawniać, swoich dostawców. Co do zasady jest to tajemnica handlowa i jest chronione prawnie. Często też obowiązują umowy o poufności i bez nakazu prokuratorskiego lub sądowego nie ma mowy o ujawnieniu takich danych.

A jak złożyłeś reklamację, to sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowajie się do niej. W twoim przypadku, powinien ci przesłać drugi klucz lub w w przypadku gdy nie ma takiej możliwości, zwrócić środki.

Ps. Nie możesz nazywać nikogo oszustem, bez prawomocnego wyroku sądu. W Polsce mamy domniemanie niewinności.

Poza tym skąd wiesz, że sprzedawca celowo sprzedaje lewe klucze, a nie że np takie otrzymał od swojego dostawcy? Sprzedawca nie ma żadnej możliwości weryfikacji kluczy (są one jednorazowe). Oszusto musi być popełnione świadomie. Jesteś w stanie udowodnić, że wiedział on o tym, że ten klucz nie działa w chwili, kiedy wystawiał aukcję?

oznacz moderatorów

Gutek995
#7 Wielbiciel#

Sprzedawca  odmawiał wysłania następnego klucza wraz z tym odmawiał  możliwości zwrócić  środki 

oznacz moderatorów

Gutek995
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Screenshot_20250409_114425_Allegro Lokalnie.jpg

Screenshot_20250409_114430_Allegro Lokalnie.jpg

Sam jestem  czy udostepni screena jeżeli tak 

Napisze do ubisoftu znowu z tą nazwą firmy czy mają podpisana umowę  

Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie

oznacz moderatorów

7-MALY-7
#11 Animator#

Może być też tak, że kod jako tako jest prawidłowy (też planowałem odsprzedać kod ale zrezygnowałem gdyż) ...

(tak było w moim przypadku)

Kod do gry Assasins Creed Shadows otrzymałem przy zakupie laptopa jako część promocji firmy Intel - kupując laptopa z określonymi parametrami ( w moim przypadku procesor I7-13650HX) otrzymywało się również kod do gry, ten jednak nie aktywuje się normalnie na stronach ubisoftu.

Należało zarejestrować się na Intel Gaming Access, tam podać dopiero voucher, następnie pobrać aplikację intela do sprawdzania parametrów laptopa, jeżeli spełniony był warunek,

należało podać  dane do logowania Ubisoft Connect i tam przypisywało się grę do konta.

Takie było info do mojego kodu assasina, może u Ciebie jest podobnie ale sprzedający tego nie ogarnia i o ile nie podasz mu danych logowania do swojego konta co jest wiadomo, bez sensu, nic nie wskórasz. Według mnie wprowadził Ciebie w błąd i być może kod faktycznie jest prawidłowy, ale nie aktywuje się go jak każdy inny, co powinno być zapisane w ofercie.

You can access your bonus title by navigating to https://softwareoffer.intel.com/gamingaccess, logging into your Intel Account and entering the master key as it appears below. 

Master Key:###############

oznacz moderatorów

Gutek995
#7 Wielbiciel#

Niestety nie sprzedajacy w czacie pisal że bezpośrednio można aktywować grę na platformie ubisofcie 

oznacz moderatorów