Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie kupowałem na allegro lokalnie towar i nie dostałem go jeszcze w Poniedziałek wysłałem kasę pisał mi facet ze wysłał ja a dalej nie mam towaru zero od niego nagle odezwy jest nic tylko odczytuje nie odpisuje, a nie wykasował dalej oferty napisałem mu wprost ze jeśli nie wyśle towaru za który zapłaciłem przykro mi, ale będę musiał zgłosić na policje to wszystko do allegro pisałem to napisali mi z nie mogą nic zrobić, bo to nie przez oficjalne allegro ich wiec chyba tylko zostaje mi złożenie zawiadomienia na policje mam jego wszystkiego dane oczywiście fakturę z kupna jego nawet firmę i sprawdzałem w KRS CDIG też istniej telefon też mama ale cały czas jest odrzucane połączenie nawet moja kobieta sprawdzała to samo. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ prosił bym o Pomoc.
Jeszcze wrzucam jedno foto
@PressONe22345 Daremny Twój trud, te zdjęcia nie są widoczne.
@PressONe22345 Nie wolno Ci udostępniać tutaj takich danych > jak będziesz to powtarzał, skończy się banem > @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Witam,
Jestem właścicielem firmy, otrzymałem wezwanie do zapłaty. Proszę o kontakt e-mail na adres: [edycja]
@mako9000 Wklej tutaj zrzut ekranu z widokiem treści otrzymanej wiadomości.
@nat_not jaką wiadomość masz na myśli?
@mako9000 Chodzi o to wezwanie do zapłaty
@nat_not firma która jest też pokrzywdzona bo się pod nią podszywali @mako9000 pewnie dostała wezwanie przedsądowe od @PressONe22345 więc o jaką treść Ci chodzi i czego ?
@nat_not wykasuj z wątku wszystkie dane firmy które podaje autor 🙂
@PressONe22345 nie mogę zaakceptować Twoich zdjęć, aby były widoczne dla innych, bo są na nich Twoje dane adresowe.
Dane swoje zakryłem są tylko dane sprzedającego i jego firmy
Nie będę zakrywał danych osoby która jest chyba oszustwo
@PressONe22345 na tych zdjęciach są dane zarówno Twoje jak i sprzedającego. Co do samej oferty, interweniowaliśmy już w sprawie zdjęć, ale jeśli chodzi o samą transakcję nie możemy Ci pomóc, bo jak sam wskazałeś, dokonałeś ją poza Allegro.
@PressONe22345 Słowo klucz - 'chyba'.
Nie masz żadnego dowodu że to właśnie ta firma za tym stoi więc nie rzucaj oskarżeń pochopnie.
To nie pierwszy dokładnie taki przypadek jak opisujesz - fałszywa faktura, dane losowej firmy, przelew na inne konto.
Klasyczny przekręt.
Nie pomoże ale zgłosić trzeba.
Witam,
Jestem właścicielem firmy. Doszło do oszustwa. Proszę o usunięcie moich danych z Państwa strony.
@PressONe22345 Jak masz nr. konta na które wpłaciłeś to też go znajdą tylko dłużej to potrwa