Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gołd mają status rozpoczęty ma ktoś tak ?
Potwierdza, problem z wygenerowaniem etykiet.
U mnie to samo, zamówienia złożone przed 11 bez problemu, zamówienie po 11 30 z błędem, nie można nadać przez Managera. W moim przypadku to zamówienie ze Smartem (4659b830-cf12-11ee-9732-c71fd19d2f1c) i nie mam zamiaru wysyłać na mój koszt.
EDIT: Przed minutą wpadło kolejne zamówienie i znowu to samo, teraz już mam dwa:
4659b830-cf12-11ee-9732-c71fd19d2f1c
podpinam się, u mnie to samo
Zamówienia:
1712b210-cf18-11ee-b8af-1f3970b7e5d0
c4b2b3e3-cf16-11ee-b47e-c12e1f79ac64
Niestety u nas to samo
u mnie tez 65a8f7b0-cf11-11ee-a9b3-193d2a0adf9c
Dlaczego problem uznano za ROZWIĄZANY skoro dalej nie pobiera danych do Inpost Managera i nie można nadać przesyłki?
@serwis-bs oznaczam mój post jako rozwiązanie, ponieważ każdy, kto wejdzie w ten wątek łatwo znajdzie aktualną informację: wiemy o problemie i pracujemy nad jego rozwiązaniem, to rozwiązanie będę też aktualizować.
Po co dajecie możliwość kupna klientom, skoro sprzedawcy nie mogą realizować zamówień od prawie 2H!!!
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź.
Czy jest Pani w stanie powiedzieć, kiedy problem mniej więcej zostanie rozwiązany. Czy będzie to "do godziny" czy "za 5 godzin", bo pewnie wielu sprzedawców chciałaby nadać swoje przesyłki po weekendzie.
@serwis-bs przykro mi, ale w tej chwili nie jestem w stanie tego określić. Gdy tylko otrzymam informację od zespołu technicznego, dam znać!
Szanowni moderatorzy - @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Problem z większością paczek nadal występuje, natomiast po godzinie 14 dwie przesyłki otrzymały powiązanie z możliwością nadania i wyświetla się że powinienem je jeszcze nadać dziś.... natomiast nie jestem w stanie fizycznie już tego zrobić ponieważ kurier odbiera w mojej okolicy paczki do godziny 14, dlatego proszę o wykluczenie je z liczenia trafności ponieważ to nie z mojej winy wynika ich opóźnienie:
3a9b1620-cf11-11ee-a8c8-d14cc08eea5e
a2e9f040-cf14-11ee-a879-bbbf4e9eff76
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kolejne zamówienie otrzymało dane adresowe i powiązanie z inpost, natomiast nie jestem wstanie go również zrealizować:
11b77120-cf1d-11ee-a9b3-193d2a0adf9c
Brak zaimportowanych przesyłek z Allegro na stronie InPost! Wielkimi krokami zbliża się godzina graniczna nadania (w naszej strefie to 13:00), a nie ma możliwości wygenerowania etykiety na stronie InPost ze względu na brak zaimportowanej przesyłki z Allegro. Kto teraz wytłumaczy klientowi, że przesyłka nie wyjdzie dziś? Chyba Wy - Allegro...
Jak zwykle niebawem ktoś w imieniu przeprosi za niedogodności a o własne cztery litery trzeba się samemu martwić.
u mnie to samo, a na czacie nie można połączyć się z konsultantem
Integracja z GLS również leży...
Coś się sypło. Fakt Inpost nie zaciąga. W zamówieniach też znikły ikony FV i numeru przesyłek w zamówieniach od około 11,50.
u mnie już zamówienie z 11:28 nie pokazuje