anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[26.09.2025] DHL- API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi, Błąd zewnętrznego przewoźnika DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
NumiaShop
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, czy jest jakiś problem z przewoźnikiem DHL?

Nie można wygenerować etykiety DHL, bo wyskakuje komunikat "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi, Błąd zewnętrznego przewoźnika DHL, Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania."

oznacz moderatorów
38 ODPOWIEDZI 38
Jeans-net
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Potwierdzam problem.

Wprowadzacie całą masę nikomu niepotrzebnych zmian, a efekt jest taki, że podstawowe funkjce ulegają awariom.

Jestem ciekaw, jak macie zamiar zadośćuczynić swoim klintom za zaistaniałe niedogodności.

oznacz moderatorów
DrukiHD
#11 Animator

u nas to samo, problemy z DHL

oznacz moderatorów
e-SklepZielarski
#8 Zapaleniec

U nas to samo

oznacz moderatorów
ELMAXK
#8 Zapaleniec

Potwierdzam problem, od rana nie można nadać przesyłki DHL (AD), błąd API przewoźnika, lub przekroczony czas oczekiwania

oznacz moderatorów
sl-aw-ek
#18 Luminarz

Nie mogę utworzyć przesyłki Allegro Automat DHL BOX 24/7 (AD) otrzymuję komunikat: 
API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
MiroDolas52
#8 Zapaleniec

Witam. Próbuje nadać przesyłkę przez allegro delivery DHL. Odbiór jest w punkcie Żabka. Wyrzuca mi „ błąd zewnętrzny przewoźnika”. Kody pocztowe się zgadzają, zresztą punkt odbioru wyszukuje kupujący i mu wbija automatycznie więc tu i tak się nie da nic poprawić. Jak mam nadać tą paczkę ? 

oznacz moderatorów
FHANSAR
#10 Popularyzator

System DHL padł, trzeba czekać. Dużo osób nie może wygenerować etykiet. My dostaliśmy komunikat od apilo: 

Informujemy, iż w związku z problemami technicznymi systemu DHL mogą wystąpić chwilowe komplikacje związane z nadawaniem przesyłek oraz pobieraniem etykiet DHL. Zapewniamy, że na bieżąco monitorujemy sytuację, a ww. utrudnienia nie wynikają z działania po stronie Apilo. 

oznacz moderatorów
asort4u
#9 Pomysłodawca

U mnie wszystko było dobrze, nagle DHL : Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.

Podjazd nie został zamówiony. Sądzę, że skoro klient ma prawo wyboru a my jako sprzedawcy dla Allegro też jesteśmy klientami to powinna być opcja, że możemy wybrać z AD kurierów. Przecież to się nie kalkuluje, że 40 paczek czeka na odbiór jednej spedycji a 1 sztuka do innego. Każdy sprzedawca wie, która spedycja najlepiej funkcjonuje w ich rejonie więc powinien mieć możliwość samemu dostosować AD

oznacz moderatorów
Gifciorek
#8 Zapaleniec

O co chodzi ?Zrzut ekranu (47).png

oznacz moderatorów
musashi2007
#13 Ambasador

Jak w temacie.
Wyskakuje komunikat "Błąd zewnętrznego przewoźnika" lub "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi."

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
ares_
#14 Krzewiciel

Mamy ten sam problem...

oznacz moderatorów
esquesklep
#8 Zapaleniec

U nas to samo....

oznacz moderatorów
EW_PASZ
#7 Wielbiciel

U mnie niestety też 😞 

oznacz moderatorów
Pet_it_Be
#8 Zapaleniec

U nas tez ten sam problem.. 

oznacz moderatorów
linkstyle
#2 Obserwator

ten sam błąd 

oznacz moderatorów
musashi2007
#13 Ambasador

Ruszyło

oznacz moderatorów
Colfarm
#7 Wielbiciel

Dzień Dobry,

występują problemy z nadaniem przesyłek DHL (Allegro Odbiór w Punkcie DHL (AD) poprzez Baselinkera oraz w  panelu Allegro

Błąd który występuje to "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi. (BAD_REQUEST )
(#NP5)" to samo wyskakuje w panelu błąd API.

Proszę o szybką interwencje. 

oznacz moderatorów
FHANSAR
#10 Popularyzator

Dokładnie, ani przez WZA też nie puszcza.

oznacz moderatorów
Colfarm
#7 Wielbiciel

Już działa, można zamawiać. 

oznacz moderatorów