Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, czy jest jakiś problem z przewoźnikiem DHL?
Nie można wygenerować etykiety DHL, bo wyskakuje komunikat "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi, Błąd zewnętrznego przewoźnika DHL, Nie wszystkie przesyłki zostały zamówione. Popraw dane lub usuń niezamówione przesyłki, żeby przejść do Podsumowania."
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Potwierdzam problem.
Wprowadzacie całą masę nikomu niepotrzebnych zmian, a efekt jest taki, że podstawowe funkjce ulegają awariom.
Jestem ciekaw, jak macie zamiar zadośćuczynić swoim klintom za zaistaniałe niedogodności.
u nas to samo, problemy z DHL
U nas to samo
Potwierdzam problem, od rana nie można nadać przesyłki DHL (AD), błąd API przewoźnika, lub przekroczony czas oczekiwania
Nie mogę utworzyć przesyłki Allegro Automat DHL BOX 24/7 (AD) otrzymuję komunikat:
API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam. Próbuje nadać przesyłkę przez allegro delivery DHL. Odbiór jest w punkcie Żabka. Wyrzuca mi „ błąd zewnętrzny przewoźnika”. Kody pocztowe się zgadzają, zresztą punkt odbioru wyszukuje kupujący i mu wbija automatycznie więc tu i tak się nie da nic poprawić. Jak mam nadać tą paczkę ?
System DHL padł, trzeba czekać. Dużo osób nie może wygenerować etykiet. My dostaliśmy komunikat od apilo:
Informujemy, iż w związku z problemami technicznymi systemu DHL mogą wystąpić chwilowe komplikacje związane z nadawaniem przesyłek oraz pobieraniem etykiet DHL. Zapewniamy, że na bieżąco monitorujemy sytuację, a ww. utrudnienia nie wynikają z działania po stronie Apilo.
U mnie wszystko było dobrze, nagle DHL : Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.
Podjazd nie został zamówiony. Sądzę, że skoro klient ma prawo wyboru a my jako sprzedawcy dla Allegro też jesteśmy klientami to powinna być opcja, że możemy wybrać z AD kurierów. Przecież to się nie kalkuluje, że 40 paczek czeka na odbiór jednej spedycji a 1 sztuka do innego. Każdy sprzedawca wie, która spedycja najlepiej funkcjonuje w ich rejonie więc powinien mieć możliwość samemu dostosować AD
O co chodzi ?
Jak w temacie.
Wyskakuje komunikat "Błąd zewnętrznego przewoźnika" lub "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi."
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mamy ten sam problem...
U nas to samo....
U mnie niestety też 😞
U nas tez ten sam problem..
ten sam błąd
Ruszyło
Dzień Dobry,
występują problemy z nadaniem przesyłek DHL (Allegro Odbiór w Punkcie DHL (AD) poprzez Baselinkera oraz w panelu Allegro
Błąd który występuje to "API Przewoźnika przekroczyło czas odpowiedzi. (BAD_REQUEST )
(#NP5)" to samo wyskakuje w panelu błąd API.
Proszę o szybką interwencje.
Dokładnie, ani przez WZA też nie puszcza.
Już działa, można zamawiać.