Allegro usuwa moje oferty

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzisiaj otrzymałam informację od allegro że moje oferty naruszają regulamin, i usunięto aż 10 ofert, proszę o informację co mam zrobić ponieważ to bardzo obniży moją sprzedaż. Jak mam to poprawić aby wznowić oferty sprzedaży.
Jeszcze mam drugi problem który już wcześniej zgłaszałam nie mogę dodać nowych ofert. Pojawia się komunikat o regulaminie i ciasteczkach cookie i moja oferta nie zostaje dodana.
Proszę o pomoc,

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie tylko twoje ,ale to dotyczy każdego u którego system wyłapie jakąś nieprawidłowość.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Co zrobić w takiej sytuacji,

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Bez konkretów nikt Ci nic nie zrobi. Mnie w sobotę zdjęli. Dziś przywrócili, samo życie...

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To jest szansa że zaraz przywrócą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ja proponuje, na wszelki zacząć od zasad zdjęcia miniaturki.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tylko 10 ? mnie z 40 ani minął miesiąc (do wyzerowania) jeszcze kilka dni było i dziab znów kilka i blokada. Ciesz się, że bloka nie masz. Ja muszę iść z tym dalej. Mam blok forever.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
nam obecnie serwis usuwa oferty 15-17letnie napisane w czasach, gdy wile rzeczy trzeba było robić za allegro
teraz czepia się ofert z kilkoma wersjami językowymi
ale najbardziej denerwuje usuwanie ofert dodanych z katalogu allegro - serwis później wprowadził do nich zmiany - a teraz twierdzi, że to nasza wina, że je mamy ze zmianami

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@katlap Twoje oferty zostały usunięte ze względu na błędny język bazowy w ofertach.
Wystawiasz je na rynku polskim, a bazowy język ofert to angielski. W takiej sytuacji konieczne będzie ponowne wystawienie ofert z językiem właściwym dla rynku, na którym wystawiasz ofertę.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
U mnie podobnie. Usunięte aukcje ze względu na język. Tylko od 3 lat wystawiam tak samo, nigdy nie zmieniałem języka. Jak wybieram opcję edytuj i wznów lub wystaw podobną, nagle wszystko mam po angielsku. I nie mogę zmienić języka. I teraz co, od nowa wszystko wystawiać?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@AutoJatne sprawdziłam to i oferty, które zostały usunięte miały ustawiony jako język bazowy angielski, a były wystawiane na polskim rynku.
Tak, w tej sytuacji konieczna jest zmiana języka bazowego i wystawienie ofert ponownie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ale ja nigdy nie zmieniałem żadnego języka. Od 3 lat wszystko po polsku. Jak mam zmienić ten język? Jak wchodzę na nazwę mojej firmy, na dole po lewej, wybieram zmień język, wybieram polski to i tak przeskakuje na angielski. Dzieje się tak kiedy chcę wznowić ofertę lub wystawić podobną. Jak mam zmienić język???

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@AutoJatne jeśli jesteś na stronie oferty (jej edycji lub wznowienia) to automatycznie zmieniamy język na język oferty. Zmień proszę język będąc np. w zakładce Moja sprzedaż, następnie wystaw oferty od nowa, wówczas językiem bazowym powinien być polski.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To znaczy, że wszystkie usunięte oferty mam wystawiać od nowa? Bo u Was coś się zadziało.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@AutoJatne tak, konieczne jest wystawienie ofert od nowa, ponieważ języka bazowego nie można zmienić po wystawieniu oferty.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ekstra, zamiast wystawiać nowe oferty, muszę tracić czas na wystawianie ponownie usuniętych aukcji. Super.