Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam po tym jak nie zgodzilem sie na reklamacje z allegro lokalnie. Nagle moja sprzedaz spadla do zera. Kiedy wyszukuje swoje ogloszenia nie ma ich. Czy allegro moglo przez ta sytucje ukryc moje ogloszenia. Jako nagrode za wcześniejszą sytuacje o której na pisałem na samej gorze. Chciałem jeszcze dodac ze jestem osoba prywatna.
@man911 Twoje ogłoszenia i oferty są widoczne.
Dodam, że jako prywatny sprzedający możesz nie zgodzić się na zwrot, natomiast reklamację musisz rozpatrzyć. Możesz ją uznać lub odrzucić.
Tak ta sytuacja jest zakończona w odpowiedni i prawidłowy sposób. Jesli chodzi o reklamacje. Mam kilka produktów na 6 wyszukanych znaleziono 0. nie szukane na moim koncie tylko innym. wiec mam takie podejrzenia i tak moze sie robic odpowiednia nagroda
@man911 na jakim koncie są wystawione te produkty, których nie możesz znaleźć?
Od razu mogę odpisać, że nie działamy w taki sposób, więc spadek sprzedaży nie wynika z naszych działań.
@la_nika No nie tak do końca . To wy zmieniacie reguły i macie wpływ na to że zwłaszcza drobnym sprzedającym sprzedaż spada. Nie każdego stać na to .Często mały sprzedawca jest dużo lepiej oceniany i bardziej uczciwy , ale niestety niewidoczny .
Nieprzyjęcie reklamacji to nie to samo co jej odrzucenie. Jak nie przyjąłeś reklamacji, to naruszyłeś przepisy Kodeksu Cywilnego, odnoszące się do reklamacji. W skrajny przypadku, może to być uznane za oszustwo (sprzedaż produktu niesprawnego, jako sprawnego w celu uzyskania dochodu), za co grozi do 8 lat pozbawienia wolności.
W dalszym ciagu sa nie widoczne dziwny zbieg okolicznosci. Ale coz poradzic. Prawdy sie nie dowiemy. Możliwości sa bardzo szerokie dla tych co maja nad tym decydujace zdanie. Jesli chodzi o reklamacje to temat zakończony i nie mam zamiaru sie wypowiadac na ten temat 8 lat katastrofa @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .
Ja tam twoje oferty widzę,
przykładowo:
??
nic nie ukrylo
sa widoczne
Nawet promowane.
nie umiesz korzystać z wyszukiwarki