Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Od jakiegos czasu zauważyłam ze coraz wiecej pobieracie mi za to ze sprzedający zaplacił prze payu lub przelewy 24 , DLACZEGO? ...za zakup za 45zł pobrano mi 12 zł to jakies jaja! przelewy 24 :
@Wol-Bart Akurat za to nic nie biorą. Pewnie miałeś jakieś zaległe opłaty, stąd ubytek na koncie
Nie mam nic zaległego , opłacam na bieżaco. Ale to był mój błąd nie dopatrzyłam ze to pobrane za wysyłke😓, jednak tej płatności to juz nie rozumiem:
@Wol-Bart Teraz należności są pobierane automatycznie, w miarę dostępności środków.
Natomiast jeśli chodzi o linki do konkretnych płatności, to zwykli użytkownicy tego nie mogą zobaczyć, trzeba poczekać na odpowiedź kogoś z moderatorów
Cześć, @Wol-Bart. Sprawdziłam Twoje opłaty i nie widzę jednorazowego naliczenia w wysokości 12 zł. W ostatnim czasie naliczyliśmy opłaty za prowizję od sprzedaży, jednostkową opłatę transakcyjną oraz prowizję za sprzedaż oferty wyróżnionej.
Typy opłat oraz ich wysokość możesz sprawdzić w tej zakładce, aby dowiedzieć się, którego dokładnie zamówienia dotyczyła opłata i z jakiego tytułu została naliczona.