anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dział bezpieczeństwa

MarcelXD111
#7 Wielbiciel#

witam moje konto zostało ponownie zawieszone z powodów bezpieczeństwa dostałem takiego maila o treści 

Zawiesiliśmy Twoje konto ze względów bezpieczeństwa. Podstawą naszych działań jest art. 2.12 Regulaminu Allegro. Musimy się upewnić, że korzysta z niego uprawniona osoba i jest ona w posiadaniu towaru oferowanego na sprzedaż.

Co to dla Ciebie oznacza

Usunęliśmy wszystkie wystawione oferty i anulowaliśmy oferty kupna złożone w licytacjach.

Co należy zrobić

Prosimy Cię o potwierdzenie Twojej tożsamości oraz możliwości pozytywnej finalizacji transakcji. W tym celu prześlij nam:

zdjęcie towaru wystawionego na sprzedaż wraz z umieszczonym obok niego Twoim dokumentem tożsamości,

kolorowe zdjęcia (nie skany) obu stron Twojego dokumentu tożsamości,

zdjęcie Twojej twarzy (selfie), na którym widać także Twój dokument tożsamości.

Jak przygotować zdjęcia

Na dokumencie muszą być widoczne:

imię i nazwisko,

data urodzenia i ważności dokumentu,

zdjęcie,

narożniki dokumentu.

Pozostałe dane możesz zakryć – na przykład paskiem papieru. Zdjęcia nie mogą być jednak w żaden sposób modyfikowane. Powinny być zrobione w dużej rozdzielczości. Prosimy o przesłanie załączników zgodnie z instrukcją – dzięki temu szybciej przeprowadzimy weryfikację.

już drugi raz moje konto zostało zawieszone z tego powodu bo wczoraj dział bezpieczeństwa odblokował moje konto bo przesłałem im wszystkie potrzebne dokumenty jakie dział bezpieczeństwa potrzebował wszystko fajnie blokada została zdjęta ale po paru godzinach znowu moje konto zostaje zawieszone dokładnie z tego samego powodu. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@MarcelXD111 widzę, że sprawa została już przekazana do działu bezpieczeństwa. Dostaniesz od nas informację w korespondencji 49736688.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów