anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Faktura do zapłaty

WarsztatNadruku
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry 

Od samego początku mamy ustawione ściąganie wszelkich opłat bezpośrednio z naszego konta, a tymczasem na fakturze końcowej za lipiec 2025 pozostała nam kwota do zapłaty. 

Proszę o informację skąd się wzięła ta kwota skoro na naszym koncie są środki do pobierania bieżących opłat. 

IMG_2527.jpg

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Dopytuje odpowiedni zespół. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator

Czekam w takim razie na wyjaśnienie. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@WarsztatNadruku Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Wpadło Ci kolejne zamówienie i naliczenia z nim związane o godzinie 23:57 - nasz automat sprawdza z kolei opłaty do pokrycia co około godzinę. Zatem opłaty związane z tym zamówieniem zostały pobrane już następnego dnia, a dokładnie chwile przed godziną 1:00 w nocy.  

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator

Czy skoro opłaty zostały pobrane z mojego konta następnego dnia to mam uiszczać opłatę która znajduje się na fakturze? 
Nie mam zamiaru w kolejnym miesiącu dochodzić zwrotu nadpłaconych środków, które zostały pobrane z mojego konta. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @WarsztatNadruku, nie, nie musisz ponownie uiszczać opłaty. Kwota została już pobrana.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

WarsztatNadruku
#11 Animator

Dziękuję za informację. 

oznacz moderatorów