Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mam jeszcze "konta firmowe". Sprzedaję z konta osobistego. ( tylko na teraz )
Stworzyłem własną markę. Dlatego moja marka nie pojawia się na liście. Nie chcę obrazu: „inne marka (xyz)”
Jak zarejestrować własną marka na allegro?
@duncan6767 abyśmy mogli dodać daną markę w filtrach do wyboru podczas wystawiania oferty musi ona spełniać ściśle określone warunki. Przede wszystkim musi to być to rzeczywista marka - nie nazwa sklepu czy hurtowni. Dowodem może służyć np. zdjęcie opakowania z napisaną marką. Jeśli jest to np. marka z kategorii Moda musi być zarejestrowanym znakiem towarowym.
Produkuję drewniane wyroby dekoracyjne. marka nadrukowana na produkcie. Marka jest również nadrukowana na opakowaniu. Brak rejestracji znaku towarowego. Jeszcze nie założyłem firmy. Do kogo wysłać zdjęcia produktów i opakowań?
@duncan6767 podeślij proszę nazwę tej marki i materiały na spolecznosc@allegro.pl, przekażę je do właściwego zespołu.
Wyślę za kilka godzin.
Zdjęcia przesłałem e-mailem.
kiedy bedzie ?
@duncan6767 dziękuję za maila, ale wskaż mi proszę jeszcze w jakiej dokładnie kategorii miałaby się znaleźć ta marka?
Dom i Ogród-Wyposażenie-Dekoracje i ozdoby-Obrazki i obrazy
@duncan6767 dodaliśmy już Twoją markę do formularza wystawiania w tej kategorii.