Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mam jeszcze "konta firmowe". Sprzedaję z konta osobistego. ( tylko na teraz )
Stworzyłem własną markę. Dlatego moja marka nie pojawia się na liście. Nie chcę obrazu: „inne marka (xyz)”
Jak zarejestrować własną marka na allegro?
@duncan6767 abyśmy mogli dodać daną markę w filtrach do wyboru podczas wystawiania oferty musi ona spełniać ściśle określone warunki. Przede wszystkim musi to być to rzeczywista marka - nie nazwa sklepu czy hurtowni. Dowodem może służyć np. zdjęcie opakowania z napisaną marką. Jeśli jest to np. marka z kategorii Moda musi być zarejestrowanym znakiem towarowym.
Produkuję drewniane wyroby dekoracyjne. marka nadrukowana na produkcie. Marka jest również nadrukowana na opakowaniu. Brak rejestracji znaku towarowego. Jeszcze nie założyłem firmy. Do kogo wysłać zdjęcia produktów i opakowań?
@duncan6767 Możesz przesłać je tutaj, na Gadane.
Wyślę za kilka godzin.
Zdjęcia przesłałem e-mailem.
kiedy bedzie ?
@duncan6767 dziękuję za maila, ale wskaż mi proszę jeszcze w jakiej dokładnie kategorii miałaby się znaleźć ta marka?
Dom i Ogród-Wyposażenie-Dekoracje i ozdoby-Obrazki i obrazy
@duncan6767 dodaliśmy już Twoją markę do formularza wystawiania w tej kategorii.
Buna ziua,
Recent ne-am facut cont de seller pe allegro si dorim sa incepem sa vindem.
Din ce am observat, majoritatea brand-urilor pe care le comercializam nu se gasec si in allegro si am dori sa le autorizam.
**piiip** anume sa documentam processl?
Ar fi in jur de 20 de brand-uri.
Astept feedback, multumesc @w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, mam zarejstrowany znak towarowy, sprzedaje na allego odzież pod moją marką i chciałbym dodać moją markę do listy na allego jak to zrobić ? Na jakiego maila wysłać Certyfikat i zdjęcia brandowanej odzieży ?
Wojtek
@Saved_pl markę możesz dodać podczas wystawiania oferty, wybierając przy parametrze "marka" będziesz mógł wpisać swoją markę. Możesz skontaktować się również z nami przez formularz.
Dzięki, tak wiadomo wpisuję już w swoją markę w parametrze "marka" bardziej chodziło mi o ochronę marki czyli tak jak na **piiip**.
Tak dokładnie o to chodziło, nie mogłem tego nigdzie znaleźć. Dzięki