Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Sprzedalem rzeczy na rynek słowacki za 70 euro wczoraj. Dzisiaj jest juz 64euro czyli pewnie dlatego że dzisiaj kurs euro jest niższy. Jeżeli euro wzrośnie to 64 euro tez wzrośnie czy juz tak to noe dziala. Pytam bo nie wiem czy wypłacać czy poczekać aż pojdzie do góry. Pozdrawiam
@Stelmach91 pytałeś już o to 4 godziny temu😉, może nikt nie zna odpowiedzi🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Albo nie zauważyli pytania bo spam byl.
Witam. Sprzedalem rzeczy na rynek słowacki za 70 euro wczoraj. Dzisiaj jest juz 64euro czyli pewnie dlatego że dzisiaj kurs euro jest niższy. Jeżeli euro wzrośnie to 64 euro tez wzrośnie czy juz tak to noe dziala. Pytam bo nie wiem czy wypłacać czy poczekać aż pojdzie do góry. Pozdrawiam
@Stelmach91 czy to jest pytanie do nas?
Jest to pytanie do osób, które znają odpowiedź i mi ją napiszą. Po to chyba jest to wsparcie
@Stelmach91 no widzisz, nawet moderatorzy nie wiedzą o co Ci chodzi😁
@Stelmach91 wczoraj sprzedałeś przedmiot za 73.52 EUR i od tej kwoty z Twojego salda pobraliśmy 9.05 EUR prowizji, więc zostało na nim dokładnie 64,47 EUR. Czy wypłacać? Już to zrobiłeś, a Twoja wypłata jest w trakcie realizacji, więc pieniądze najpóźniej jutro do końca dnia pojawią się na Twoim koncie.
To prowizja jest pobierana po jakimś czasie? Myślałem, że od razu. Nie przypominam sobie żebym zlecał wyplate.
@Stelmach91 a nie masz przypadkiem ustawionych automatycznych wypłat🤔
Nie nie mam. Teraz tak na prawdę zrobilem wyplate z przewalutowaniem. Moderatorka Ola chyba cos zle zobaczyła. Chodziło mi o to czy to co mam już po prowizji 64 euro wraz ze spadkiem czy wzrostem euro nie bedzie sie zmieniało. Chociaż na logikę nie powinno ale wolę zapytać.
@Stelmach91 wypłata z dzisiejszej nocy rzeczywiście dotyczyła salda w PLN, więc to moja wina i przepraszam, źle spojrzałam na walutę. Wypłata salda w EUR również jest zlecona i jest w trakcie realizacji, więc wszystko jest w porządku 🙂
@_HolaOla_ ale jemu od początku chodziło o to, czy wahania na rynkach walutowych mają jakiś realny wpływ na saldo które ma w Allegro 😉
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ No dokladnie. To ma znaczenie czy nie. Jak sprzedam cos za 50 euro i mam na saldzie te 50 euro a jak na drugi dzień euro pojdzie do góry to czy bede mial 50 euro czy będzie więcej bo euro poszlo do góry. To przykład. I o to mi chodziło w całym pytaniu.
@Stelmach91 nie, na Twoim saldzie w Allegro ta kwota się nie zmieni. Kwota wypłaty może się zmienić jedynie po przewalutowaniu na Twój rachunek w PLN, ale to już zależy od warunków w Twoim banku.