anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy wygląd Sales Center, po co i dlaczego?

Client:80340374
#15 Entuzjasta

Widzę, że właśnie wprowadzacie nowy wygląd Sales Center (swoją drogą  czy naprawdę nie mamy dla tego narzędzia polskiej nazwy?).

Mam kilka pytań:

• Z jakiego powodu zdecydowano się na tę zmianę?

• Co konkretnie było nie tak z poprzednim widokiem?

• Jakie nowe funkcje lub udogodnienia wprowadzone zostały na plus?

Pytam szczerze bo może coś przegapiłem, a nie chciałbym nie docenić dobrych zmian.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@ITdawid Zakładka jest tam w rozwijanym menu po lewej stronie. 🙂 W zakładce Finanse. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Health___Beauty to se je zmieniaj na anulowane, po co zostawiasz ze nowe jak zostały anulowane 😉 ja zawsze zmieniałem i teraz w nowym widoku mam wszystko poprawnie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Kropka-41
#7 Wielbiciel

Zdecydowanie brakuje tego okienka.

okienko.jpg

Tu od razu było widać, co i jak. A teraz nie ma.

oznacz moderatorów

petscenter
#10 Popularyzator

@la_nika Jedyny plus jaki widzę to sekcja "sprzedaż ofert" i "ADS-efekty reklamowania". I niestety cała reszta na duży minus. 
Kafelki byłyby okej ale na razie z komunikatem u góry zajmują całą stronę i trzeba przewijać, żeby cokolwiek zobaczyć. W "zamówieniach do obsłużenia" wylądowały wszystkie z anulowaną płatnością (naprawdę myślicie, że jak ktoś ma kilkaset zamówień dziennie lub więcej to ręcznie zmienia statusy?). 
Nie rozumiem też wyeksponowania wczorajszej sprzedaży. Wyróżniony powinien być dzień dzisiejszy a resztę ludzie i tak sprawdzają przez statystyki. Zresztą każdy program do obsługi zamówień ma właśnie na głównej bieżące dane i nigdy się nie spotkałam z czymś takim.
A potem w środek jeszcze wrzucona reklama Allegro Merchant Finance. Serio? Ja rozumiem, że chcecie się reklamować ale takie rzeczy można wrzucić na pasek, na dole, gdzieś z boku. Ale zajmowanie miejsca na środku pomiędzy najważniejszymi dla nas danymi jest po prostu chamskie. Przykro mi bardzo ale taka jest prawda.
Zamiast tego na dół przesunęliście jakość sprzedaży, która w zasadzie na Allegro jest najważniejsza.
Po tych wszystkich zmianach panel stał się mniej czytelny i przejrzysty.
Dla mnie zmiana ogólnie bardzo negatywna. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

Dziękuję Wam za wszystkie sugestie. Przekazałam je 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

Mi się spodobał nowy wygląd, i od razu spełnił swoją funkcję. Przypomniał mi o dwóch nieprzeczytanych wiadomościach 😁

oznacz moderatorów