Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ mam pytanie jak robię zakupy z tego konta firmowego i przychodzą mi wiadomości z fakturą lub, że paczka jest już w drodze to musze na nie odpowiadać ponieważ liczy mi się to do statystyk czy nie liczy się do statystyk
pozdrawiam
Nie dam głowy że na firmowym jest tak samo. Ale na wiadomości z fakturką nie odpisywałam na prywatnym mimo iż prowadziłam tam sprzedaż i nie było problemu. A za normalna wiadomość od klienta tak samo statystyki obniżali...
Do statystyk liczy się tylko odpowiedź na Zadaj pytanie dostępną na stronie oferty.
Czyli jak My komuś wyślemy FV to musimy odpowiedzieć a jak ktoś do nas to już nie 🙂 dzięki
"My komuś wyślemy FV to musimy odpowiedzieć" - jeśli masz na myśli ewentualną odpowiedź na Twój mail z FV to nie - nie musisz na to odpowiadać.
Do statystyk liczą się odpowiedzi na pierwszą wiadomość która ma oznaczenie Pytanie o ofertę (Twoją ofertę oczywiście)
Są jeszcze wiadomości oznaczone jako Pytanie o zakup
ale czy one też się liczą do statystyk to nie wiem, zapytajmy moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@komis-bell do statystyk liczą się tylko wiadomości przesłanie z poziomu oferty, czyli pytanie o ofertę, niemniej "pytanie o zakup" też jest ważne 🙂
Dziękuje 🙂