Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam serdecznie,
Konto firmowe aktywne od kilku dni a nadal nie otrzymałem możliwości aktywowania zniżek dla nowych sprzedających w postaci "pakietu powitalnego". czy mam jeszcze czekać??
@milabyte2025 Twoje konto nie zostało zakwalifikowane do Programu Powitalnego dla nowych firm, ponieważ według naszych danych jest ono powiązane z innym kontem firmowym w Allegro. Zgodnie z Regulaminem Programu w promocji mogą brać udział wyłącznie nowe konta firmowe w Allegro.
nie jest, bo wcześniej chciałem zrobić konto firmowe z istniejącego konta prywatnego na inną osobę niż zarejestrowana firma, i tamto konto zostało zamknięte, więc pakiet powitalny powinien mi zostać przyznany jeśli wtedy dostałem informację o negatywnej rejestracji.
@milabyte2025 konsultuję te kwestię i wrócę z informacją kiedy ustalę szczegóły.
Będę wdzięczny, bardzo mi zależy na tym, ten pakiet na start bardzo mi pomoże w rozwoju.
@milabyte2025 miło mi Cię poinformować, że Pakiet Powitalny pojawi się na Twoim koncie do aktywacji 10 stycznia po godzinie 12. 😊
Dziękuję bardzo 🙂😁