anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podpinanie się pod katalog

ZOONEST_PL
#8 Zapaleniec#

Witam, sprzedawca podpina się pod mój produkt mojej marki innym, podobnym, tańszym gorszej jakości produktem zgłaszanie do allegro nic nie pomaga, a sprzedawca śmieję się i rozłącza, gdy do niego dzwonie. Dodam, iż mam mały asortyment kilka ofert i przez to podpięcie nie mam oznaczenia gwarancja najniższej ceny i ponad połowę mniej zamówień. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ZOONEST_PL prześlij proszę link do swojej oferty i oferty konkurencji. Zweryfikujemy sprawę. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ZOONEST_PL
#8 Zapaleniec#

Moja oferta 14823244093

Produkt konkurencji 17271382626

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@ZOONEST_PL niestety nie tylko ty masz taki problem, każdy podpina swoje produkty jak chce... 

oznacz moderatorów

ZOONEST_PL
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ZOONEST_PL przekazałam ofertę do weryfikacji. Wrócę do Ciebie z informacją. Nie jestem jednak w stanie zagwarantować, że odepniemy ofertę, możemy to zrobić tylko w przypadku kiedy jesteśmy w stanie bez wątpliwości stwierdzić, że oferta dotyczy innego produktu. Dlatego też zachęcam Cię do zapoznania się z artykułem, może być dla Ciebie pomocny w kwestii ochrony marki. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów