Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Ostatnio klient zamowil u mnie towar, wybrał wysyłkę dhl. Pobrałem list nakleiłem na paczke i włożyłem do automatu dhl. Od dwóch dni ta paczka tam lezy i nikt jej nie odbiera i druga sprawa jest taka, że jak wpisuje numer przesyłki na dhl to wyskakuje, że nie znalezione takiej przesylki. Na salesallegro jest informacja, że przesyłka jest nadana.
@Stelmach91 podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy problem.
17378222739
@Stelmach91 znalazłam zamówienie o numerze eee59ec2-18ad-11f0-9f08-791c7517f502. Poprosiłam o interwencję w oddziale w sprawie paczki - jest ona realizowana przez nas w ramach Allegro Delivery. 😊
No dokladnie. Z dhl nie mogę się skontaktować bo żeby się dodzwonić musze podać numer przesyłki. A według dhl takiego jie ma.
Dziekuje za pomoc i czekam na informacje. Ktoś się bedzie kontaktować ze mną czy tu dostanę informacje ?
@Stelmach91 wrócę do Ciebie tutaj z informacją, gdy tylko otrzymam odpowiedź w sprawie przesyłki. 😊
W takim razie czekam.
Dziekuje.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 28885436857 przed chwilą tą z dhla także umieściłem w bokiem a gdy wpisuje numer w śledzenie to wyskakuje, że nie ma takiej paczki. Coś mi się wydaje, że jakis problem jest z tym allegro dhl.
@Stelmach91 DHL się wyłożył, Promocja na Vin ted za 5 zł wysyłka + dołączyli do Allegro Delivery i pozamiatane, nie wyrabiają logistycznie 😞
Raczej jakies błędy systemowe. W systemie nie widać paczek, które sa tak na prawdę wygenerowane.
@Stelmach91 ja piszę o tym że paczki po kilka dni są opóźnione, co do śledzenia to pewnie błąd jak dołączyli do Allegro Delivery i systemu Allegro, nic nowego 😄