anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z DHL

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

Witam.  Ostatnio klient zamowil u mnie towar, wybrał wysyłkę dhl. Pobrałem list nakleiłem na paczke i włożyłem do automatu dhl. Od dwóch dni ta paczka tam lezy i nikt jej nie odbiera i druga sprawa jest taka, że jak wpisuje numer przesyłki na dhl to wyskakuje, że nie znalezione takiej przesylki. Na salesallegro jest informacja, że przesyłka jest nadana.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Stelmach91 podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy problem. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

17378222739 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Stelmach91 znalazłam zamówienie o numerze eee59ec2-18ad-11f0-9f08-791c7517f502. Poprosiłam o interwencję w oddziale w sprawie paczki - jest ona realizowana przez nas w ramach Allegro Delivery. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

No dokladnie. Z dhl nie mogę się skontaktować bo żeby się dodzwonić musze podać numer przesyłki. A według dhl takiego jie ma.

Dziekuje za pomoc i czekam na informacje.  Ktoś się bedzie kontaktować ze mną czy tu dostanę informacje ?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Stelmach91 wrócę do Ciebie tutaj z informacją, gdy tylko otrzymam odpowiedź w sprawie przesyłki. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

W takim razie czekam.

Dziekuje.

oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  28885436857 przed chwilą tą z dhla także umieściłem w bokiem a gdy wpisuje numer w śledzenie to wyskakuje, że nie ma takiej paczki. Coś mi się wydaje, że jakis problem jest z tym allegro dhl. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Stelmach91 DHL się wyłożył, Promocja na Vin ted za 5 zł wysyłka + dołączyli do Allegro Delivery i pozamiatane, nie wyrabiają logistycznie 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Stelmach91
#9 Pomysłodawca#

Raczej jakies błędy systemowe. W systemie nie widać paczek, które sa tak na prawdę wygenerowane.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Stelmach91 ja piszę o tym że paczki po kilka dni są opóźnione, co do śledzenia to pewnie błąd jak dołączyli do Allegro Delivery i systemu Allegro, nic nowego 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów