anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z kupującym

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Witam kupujący podczas składania zamówienia poprosił o rzecz nie wykonalną  wręcz higienicznie nie możliwą

Poproszę o ustosunkowanie się strony Allegro co mam zrobić z takim zamówieniem 

Bo pewnie jak anuluje to będzie negatywna opina 

a jak nie  spełnię pewnie życzenia klienta to też pewnie będzie negatywna opinia 

która nie będzie możliwa do usunięcia 

Numer zamówienia
7b6eff60-d4d1-11ef-b680-950dbb5e766a

Zrzut ekranu 2025-01-17 162505.png@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

az1rael
#21 Demiurg#

Pewnie cenzura zdjęcia nie puści więc czego on chce żebyś mu do paczki nakasztanił czy co?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A co to niemożliwego?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO Informacje do zakupu służą do tego, aby przekazać sprzedającemu ważne informacje dotyczące zakupu, dostawy lub wariantu produktu. (jeśli jest tak opisane w ofercie)

W tej sytuacji możesz wysłać normalne zamówienie do kupującego. Nie jestem jednak w stanie Ci zagwarantować, że kupujący nie wystawi negatywnej opinii. Jeśli tak się stanie, skontaktuj się z nami przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Czyli uważasz ze to jest ważna informacja ? 

Czy jakiś żart dodam że kupujący ma konto dopiero co założone na ALLEGRO  

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Za naszczanie do zamówienia bo o to prosi to kupujący powinien bana dostać... sprzedawcy wjedzie sanepid i kara od przewoźnika dojdzie substancje biologiczne niebezpieczne etc choroby weneryczne albo komórki nablonka do testu dna pielucha pięknie przetrzyma materiał genetyczny. Żartowniś kutfa od 7 boleści że podchodzi coś takiego pod zglosze ie paragrafu na policji nie wspomnę

oznacz moderatorów

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Nie bo to chyba jest oczywiste Produkty są wystawione jako nowe nie używana 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Pieluchy używane też się sprzedaje?

oznacz moderatorów

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Tak tampony i podpaski słyszałam że dobrze schodzą 😂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

💩

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KIKOPIKO współczuję Ci , wiele tu już widziałem i przerobiłem z klientami   ,ale z dewiantem nie miałem jeszcze problemu ,trudno wyczuć czy ma takie potrzeby czy to gorzki żart .

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Zart

przecież życzy miłej zabawy 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Tiaaa....  zabawa będzie potem.

Konto świeżo założone, przypuszczalnie podał fałszywy adres do  kogoś komu chce zrobić dowcip lub złośliwość.

Za takie żądania Allegro powinno wstrzymać sprzedaż  i podjąć kroki prawne.  Ale pewnie bedzie szkoda utracić prowizję...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@br. no... nie wiem , teraz kochanie ,, inaczej ,, jest w modzie 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@KIKOPIKO  Tak serio to nie możesz traktować powaznie  takich życzeń.  Sprzedajesz towar pełnowartościowy zaplombowany, opakowanie fabryczne.  Jesli spełnisz takie dziwaczne życzenie możesz mieć prawdziwe kłopoty. Niewykluczone że to podpucha konkurencji.

oznacz moderatorów

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Nie mam zamiaru tego spełnić ale chciałam poznać stanowisko allegro co jak będzie jakaś głupia zemsta i będzie negatyw 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Moderacja mówi że masz dać znać jakby się pojawil

moim zdaniem koniec końców się wypnie 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO Proszę, wyślij zrzut ekranu tej wiadomości razem z widocznym loginem klienta na adres spolecznosc@allegro.com

W wiadomości dodaj również link do bieżącego wątku.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KIKOPIKO
#10 Popularyzator#

Hej już wysłałam 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO Dziękuję, podjęliśmy kroki wobec tego kupującego. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów