Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupujący podczas składania zamówienia poprosił o rzecz nie wykonalną wręcz higienicznie nie możliwą
Poproszę o ustosunkowanie się strony Allegro co mam zrobić z takim zamówieniem
Bo pewnie jak anuluje to będzie negatywna opina
a jak nie spełnię pewnie życzenia klienta to też pewnie będzie negatywna opinia
która nie będzie możliwa do usunięcia
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Pewnie cenzura zdjęcia nie puści więc czego on chce żebyś mu do paczki nakasztanił czy co?
A co to niemożliwego?
@KIKOPIKO Informacje do zakupu służą do tego, aby przekazać sprzedającemu ważne informacje dotyczące zakupu, dostawy lub wariantu produktu. (jeśli jest tak opisane w ofercie)
W tej sytuacji możesz wysłać normalne zamówienie do kupującego. Nie jestem jednak w stanie Ci zagwarantować, że kupujący nie wystawi negatywnej opinii. Jeśli tak się stanie, skontaktuj się z nami przez formularz.
Czyli uważasz ze to jest ważna informacja ?
Czy jakiś żart dodam że kupujący ma konto dopiero co założone na ALLEGRO
Za naszczanie do zamówienia bo o to prosi to kupujący powinien bana dostać... sprzedawcy wjedzie sanepid i kara od przewoźnika dojdzie substancje biologiczne niebezpieczne etc choroby weneryczne albo komórki nablonka do testu dna pielucha pięknie przetrzyma materiał genetyczny. Żartowniś kutfa od 7 boleści że podchodzi coś takiego pod zglosze ie paragrafu na policji nie wspomnę
Nie bo to chyba jest oczywiste Produkty są wystawione jako nowe nie używana
Pieluchy używane też się sprzedaje?
Tak tampony i podpaski słyszałam że dobrze schodzą 😂
💩
@KIKOPIKO współczuję Ci , wiele tu już widziałem i przerobiłem z klientami ,ale z dewiantem nie miałem jeszcze problemu ,trudno wyczuć czy ma takie potrzeby czy to gorzki żart .
Zart
przecież życzy miłej zabawy
Tiaaa.... zabawa będzie potem.
Konto świeżo założone, przypuszczalnie podał fałszywy adres do kogoś komu chce zrobić dowcip lub złośliwość.
Za takie żądania Allegro powinno wstrzymać sprzedaż i podjąć kroki prawne. Ale pewnie bedzie szkoda utracić prowizję...
@br. no... nie wiem , teraz kochanie ,, inaczej ,, jest w modzie
@KIKOPIKO Tak serio to nie możesz traktować powaznie takich życzeń. Sprzedajesz towar pełnowartościowy zaplombowany, opakowanie fabryczne. Jesli spełnisz takie dziwaczne życzenie możesz mieć prawdziwe kłopoty. Niewykluczone że to podpucha konkurencji.
Nie mam zamiaru tego spełnić ale chciałam poznać stanowisko allegro co jak będzie jakaś głupia zemsta i będzie negatyw
Moderacja mówi że masz dać znać jakby się pojawil
moim zdaniem koniec końców się wypnie
@KIKOPIKO Proszę, wyślij zrzut ekranu tej wiadomości razem z widocznym loginem klienta na adres spolecznosc@allegro.com
W wiadomości dodaj również link do bieżącego wątku.
Hej już wysłałam
@KIKOPIKO Dziękuję, podjęliśmy kroki wobec tego kupującego.