Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
Ja też mam ciągle z tym problem, nie mogę nadać. Zróbcie coś.
Błąd pojawił się dzisiaj - ponowne połączenie konta z inpostem nic nie zmieniło, inna przeglądarka, komputer, połączenie internetowe również nie rozwiązują problemu. Bardzo proszę o pomoc - mamy kilkadziesiąt paczek do wysłania w dniu dzisiejszym a tu nie można się zalogować do systemu od wczoraj.
Witam dzwonilam do inpost i maja problemy techniczne, niby już rozwiązane ale jest teraz duża kolejka tych do powiązania kont. Trzeba czekać
U mnie również nie działa,żadne działania nie pomagają komunikat "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"
Do roboty bo paczki czekają, jakiś większy problem z allegro
Nic z tego. Nie działa. Można łączyć ale nic to nie daje
Witam, co sie dzieje od rana dzisiaj nie działa integracja z INPOST ??????????
g. 9:58 wciąż problem!! Nie działa integracja!
u mnie ten sam problem od rana 😞
U mnie również od rana nie działa i żadne próby nie pomagają
nadal nie działa
@nat_not Dziś u mnie ten problem się pojawia z połączeniem konta, usunąłem powiązanie , dodałem ponownie i nadal ten sam komunikat. Co zrobić? Wyczyściłem cookies, wylogowałem się itd
ten sam problem od samego rana.
Dokładnie, nic się nie zmienia...
Nadal awaria. Nic się nie zmienia na razie
Allegro bierze tyle kassy asprzedajacym caly czas pod gorke, mam ten sam problem od rana
Dokładnie, żadnego komunikatu co dalej ze strony allegro. Paczki czekają, ale terminowość wysyłki będzie rozliczna.
Czekamy na łaskę...
Ale prowizje od wysylki to biora 10% mimo ze my z wysylek nic nie mamy
Odpisza łaskawie może jutro