Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drodzy Sprzedający,
w dniu dzisiejszym otrzymujemy od Was zgłoszenia dotyczące problemów z działaniem integracji Allegro z Managerem Paczek. Zgłaszacie nam, że w Managerze Paczek w zakładce Allegro pojawia się komunikat:
"Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Firma Inpost pracuje już nad rozwiązaniem poblemu, dlatego dziękujemy za wszystkie zgłoszenia w tej sprawie i przepraszamy za niedogodności.
Usunąć konto InPost w aplikacjach powiązanych allegro
Usunąć konto allegro w menagerze paczek inpost.
Wyloguj się z menagera InPost
Zaloguj się do menagera poprzez allegro, konto powiążesz automatycznie logując się przez allegro.
zrobiłem dokładnie krok po kroku, nie działa, cały czas to samo
Usuń w aplikacjach allegro również powiązane konto bez nazwy oraz konto inpost
Panie Adamek robie jak Pan piszesz i g.ó.w.n.o Nie działa.
Innym działa zrób dokładnie jak pisze.
Mi też zadziałało takim sposobem. Usunąłem powiązanie w managera I w allegro. Wylogowalem się z jednego I drugiego - wszedłem na manager log in - zarządzaj kontami-dodaj nowe I od razu zaciągnęło
czy komus działa Inpost ?
@Victus-Emak dalej nie działa
@adamek1807 dzięki! zadziałało na 1 koncie, zaraz spróbuję z pozostałymi!:)
Super. Daj znać czy poszło na drugim koncie
@adamek1807 zadziałało na 2 kontach z 5. Ale i tak dobre i to 🙂
U nas właśnie ruszyło. Podpiąłem konto jeszcze raz, wyskoczył ten bzdurny komunikat, przelogowałem się i zaczytało zamówienia.
Życie wróciło do normy u mnie też działa.
Robiliście coś czy samo zadziałało? U mnie nadal nic....
Ja ileś razy odświeżyłem zakładkę "Import Allegro Inpost" - i w końcu zaskoczyło. Przedtem robiłem te zalecane czary z usuwaniem i dodawaniem konta, ale u mnie akurat to nie pomogło.
u mnie jeszcze nie zaskoczyło , nie pomagają żadne czary mary
U mnie też nie działa. Usunąłem powiązanie i sparowałem ponownie - dalej nie działa .
To u mnie nadal nie dział 😞
U mnie też kicha, żadne czary-mary nie działają. F5 chyba ze 100x i nic...