anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o zamknięcie zwrotu 48L4/2025

nortimj
#10 Popularyzator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
Pisałem już przez formularz - olano mnie bez wyjaśnienia.
Dlatego pozwalam sobie poprosić tutaj o zamknięcie zwrotu 48L4/2025.
Klient otrzymał pieniądze, co jest widocznie w mojej korespondencji z nim. Nie mogłem zwrócić pieniędzy przez wasz system bo jego wpłata (pobraniowa) nie widniała w systemie. Czekaliśmy chyba ze 2 tygodnie. Więc zwróciłem pieniądze przelewem co kupujący potwierdził we wiadomościach. Proszę o zamknięcie.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nortimj co rozumiesz przez zamknięcie?

oznacz moderatorów

nortimj
#10 Popularyzator

Mam ten zwrot cały czas jako do obsłużenia a został ogarnięty 2mln lat temu.

nortimj_0-1761059165458.png

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nortimj a przez odmowę zwrotu w uzasadnieniu podając, że pokonałeś poza system allegro że względu na brak środków na AF

oznacz moderatorów

nortimj
#10 Popularyzator

Tylko że ja nie odmówiłem zwrotu.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:44052296 chodzi o to , e allegro głosi wszem i wobec i nie jest stroną w transakcji , ale za zwrot środków nie odnotowany w systemie uwala sprzedawcy punkty , jak dobrze zrozumiałem @nortimj chodzi o wykluczenia z jakości i ręczne zamknięcie ,ale jak widzisz pomoc działa od zawsze rewelacyjnie .

oznacz moderatorów

nortimj
#10 Popularyzator

Dokładnie tak jak mówisz.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@nortimj Otrzymałeś od nas wiadomość 13.10 z prośbą o doprecyzowanie sprawy. Nie ma otwartej dyskusji, więc nie mamy dostępu do Twojej korespondencji z klientem. 

Poprosiłam o doradcę o nową wiadomość. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nortimj
#10 Popularyzator

Chodzi o zwykłą korespondencję wysyłaną na wasze zakodowane maile. Cała dyskusja jest dostępna w waszym systemie. To nie dyskusja (nigdy tak tego nie określiłem) tylko wiadomości.
Treść:
"Witam, Nie ma problemy pieniądze otrzymałem ( x zł) i uznaje sprawę za załatwioną Dziękuję. Z poważaniem x x"
Czy jest coś co mogę jeszcze zrobić żeby to ręcznie zamknąć? Mam coś jeszcze dostarczyć?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@nortimj Tylko, że my nie mamy dostępu do tych wiadomości. 

Doradca napisał do Ciebie dzisiaj maila w tej sprawie. Kontynuuj proszę z  nim korespondencję. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

nortimj
#10 Popularyzator

Ok, dziękuję

oznacz moderatorów