Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję paczki o masie 10 kg - 1. Zaznaczone mam do nadania kurierem max. 3 szt. opakowań w jednej przesyłce. Klient zakupił 4 szt., powinny być 2 przesyłki. Nie pokazują się one. Jest przypisana jedna. Co robić? Jak to załatwić, by nie ponosić dodatkowych kosztów wysyłki towaru.
Może wystarczy wydrukować 2 takie same etykiety i umieścić je na dwóch paczkach?
Proszę o pomoc i szczegóły nadawania wielu paczek w DPD smart przy zakupie jednej aukccji.
@FHUPEK w zamówieniu masz oznaczoną jedną przesyłkę?
Tak, a powinny być 2 @konto zamknięte
@FHUPEK sprawdź ustawienia dostawy
@konto zamknięte Ok, jeszcze raz sprawdzę. Wszystko jest tak jak powinno.
Dzięki wielkie.
@konto zamknięte wszystko jest tak jak powinno, czyli w 1 przesyłka 3 szt. przy zakupie 4 szt powinny być 2 przesyłki. Ustawienia dostawy ok.
@FHUPEK Podaj proszę numer oferty, któej dotyczy ten problem.
10608558265
NUMER ZAMÓWIENIA 13207d51-b8e5-11eb-af32-e582d38674db
@FHUPEK Przesłałam tę sprawę do konsultacji. Odezwę się ponownie, gdy otrzymam odpowiedź.
@nat_not ok, czekam.
@nat_not Witam, czy już coś wiadomo? Chcę nadać przesyłkę dzisiaj by klient ją otrzymał jutro.
@FHUPEK Rozumiem. Dział techniczny jeszcze sprawdza czy doszło tu do błędu. Przepraszam, że czas oczekiwania na odpowiedź się wydłuża.
@nat_not na własny koszt wysłałem drugą paczkę. Proszę o zajęcie stanowiska w powyższej sprawie. Oczekuję zwrotu poniesionych kosztów w kwocie 19,89 zł brutto. Gdzie mogę skierować sprawę?
@FHUPEK Nadal konsultują.😁