anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Wystąpił błąd - Nieobsługiwany format żądania" - podczas próby wystawiania oferty

venus_marilyn
#1 Nowicjusz#

Witam,

Wyskakuje taki błąd od kilku dni.

Nie można wyświetlić podglądu - Nieobsługiwany format żądania

Dotyczy wystawiania nowych produktów i nie można ich podglądnąć przez wystawieniem.

oraz jak przełączam sklep żeby dodać podobny produkt na drugim sklepie pojawia się taki komunikat

Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania

Robiłem to setki razy i tak się dzieje chyba od 3 dni.

Pozdrawiam

Adam

oznacz moderatorów
32 ODPOWIEDZI 32

gdvorek
Moderator
Moderator

@venus_marilyn proszę wyślij mi zrzuty ekranu lub nagranie - zweryfikuję to.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

venus_marilyn
#1 Nowicjusz#

1.jpg2.jpg3.jpg

oznacz moderatorów

venus_marilyn
#1 Nowicjusz#

4.jpg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@venus_marilyn przepraszam za niedogodności - obecnie zespół techniczny weryfikuję nieprawidłowość. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

orbicopolska
#1 Nowicjusz#

Witam,

Podczas próby wystawiania oferty z innego konta w Sales center, wyskakuje komunikat:

"nie udało się zmienić konta - nieobsługiwany format żądania"

Co należy zrobić?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@orbicopolska przepraszam za niedogodności - obecnie zespół techniczny weryfikuję nieprawidłowość. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

sklepRTVSAT
#12 Orędownik#

Wspaniałe allegro zrobiło mi pod górkę i zablokowało możliwość wystawiania nowych ofert z kont łączonych. Obydwa konta są opłacone abonamentem aby nie płacić ich śmiesznych pieniędzy 1zł od każdego jednego sprzedanego towaru, a oni teraz blokują mi wystawianie ofert. Sprawa została zgłoszona do obsługi, bo podobno stwierdzili u mnie problemy natury technicznej. Sprawę przyjęli a teraz cicho siedzą, a ja mam czekać aż pseudo eksperci dostaną odgórną decyzję od prezesa firmy i odblokują mi wystawianie nowych ofert z kont łączonych! To co robi obecnie allegro ze sprzedawcami jest to ewidentne pozbywanie się konkurencji, bo oni chcą mieć na wyłączność swój sklep i swój towar, a reszta sprzedawców wypad z allegro. To za jakiś czas się stanie. Teraz robią ewidentne podchody pozbycia się konkurencji! Tylko ja się pytam za co wam się płaci za wszystko? prowizja, prowizja od prowizji, prowizja od dostawy, prowizja od wyróżnienia, opłata za wyróżnienia itd, nic tylko płacić i cicho siedzieć! Komunikat jaki wywala mi allegro to: "Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania"

oznacz moderatorów

daily-torebki
#11 Animator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  potwierdzam mam ten sam problem

Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sklepRTVSAT @daily-torebki sprawdźcie proszę, czy problem pojawia się także, kiedy korzystacie z przeglądarki w trybie incognito. Jeżeli nadal pojawia się komunikat błędu, prześlijcie proszę zrzut ekranu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COCO-MO
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, 

sygnalizuję ten sam problem -"Nie udało się zmienić konta - Nieobsługiwany format żądania"

Dodatkowo każda próba wystaw podobną powoduje automatyczne przesunięcie formularza wystawiania do końca-podsumowanie

POMOCY PROSZĘ

oznacz moderatorów

sklepRTVSAT
#12 Orędownik#

Od 24h zgłaszam im ten sam problem, ale zero reakcji ze strony allegro. 

oznacz moderatorów

COCO-MO
#8 Zapaleniec#

PROBLEM1.jpgPROBLEM2.jpg

oznacz moderatorów

sklepRTVSAT
#12 Orędownik#

Wczoraj po kontakcie z wami inny konsultant poinformował mnie że macie problem natury technicznej i tylko na moim koncie bo nikt inny nie zgłaszał problemu. Widzę jednak że problem dotyczy większej ilości osób.  Więc dalej będziecie jechali ze swoją procedurą czyszczenia przeglądarki resetów innych przeglądarek itd? Dodam że 2 dni temu prowadzony był format całego dysku i wszystko zostało wyczyszczone do zera jeśli rozumiecie co to format dysku, a problem o którym informuje pojawił się w ciągu ostatnich 24h na allegro. 

oznacz moderatorów

COCO-MO
#8 Zapaleniec#

Problem jest na pewno po stronie All, sprzedaję ponad 20 lat i zawsze odpowiedzi są podobne a na końcu jest dział tech. Allegro 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

kiedy korzystacie z przeglądarki w trybie incognito

@Syrena_zT czyli allegro zbiera nieuprawnione dane - gdzie jest to napisane w regulaminie jakie dane zbiera allegro?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sklepRTVSAT @COCO-MO @daily-torebki już zgłosiłam problem z wystawieniem oferty. Wrócę do Was z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COCO-MO
#8 Zapaleniec#

😁GITARA

oznacz moderatorów

maba_butik1
#7 Wielbiciel#

dodatkowo pojawił mi się jeszcze jeden dziwny problem (sprawdzane na 2 różnych komputerach 3 przeglądarkach) przy wystawianiu produktu przy "wystaw podobne" ekran zjeżdża na sam dół , następnie dzieje się tak samo przy wciśnięciu "zmień produkt" to znacznie wydłuża wystawianie aukcji i pojawił się ten problem w ciągu 2 ostatnich dni  (ciasteczka czyszczone)

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@maba_butik1 dodałam tę informację do zgłoszenia

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów