Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zapewne zauważyliście, przygotowania do otwarcia się na czeski rynek trwały już od dłuższego czasu. Jako sprzedający mogliście między innymi korzystać z metod dostawy za granicę i oferować swoje produkty kupującym z różnych krajów.
Wielu z Was na to czekało, zatem oficjalnie: allegro.cz startuje jeszcze w tym roku! Jest to świetna wiadomość, bo jest to dla Was szansa na dotarcie do nowych kupujących i zwiększenie swojej sprzedaży na Allegro.
Dzięki integracji allegro.pl i allegro.cz będziecie zarządzać sprzedażą w znany Wam już sposób. Czescy klienci będą za to mogli zrobić zakupy na odpowiadającej im potrzebom stronie, a za zamówienia zapłacą swoimi ulubionymi metodami płatności w koronach czeskich.
Niedługo dodamy nowe opcje do narzędzi, z których już teraz korzystacie. Oczywiście podpowiemy Wam również, jak łatwo udostępnić oferty na allegro.cz. Już teraz możecie odpowiednio się przygotować:
Serdecznie zachęcamy Was do poznania czeskiego rynku e-commerce. Na początek podrzucamy kilka ważnych informacji:
Start allegro.cz to ważny krok na naszej drodze do budowania najchętniej wybieranej platformy zakupowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Mamy nadzieję, że będziecie jej częścią i skorzystacie z okazji, by dotrzeć z Waszymi produktami do nowych klientów!
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam do Was pytanie - czy tylko można będzie sprzedawać ?? A co z kupowaniem ?? Ja chciałbym kupować od Czechów 😁
Czy będzie to możliwe a jeżeli tak to w jakiej formie ?? Czy też będę musiał płacić w koronach CZ ??
Pozdrawiam
Damian
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Minęły 2 miesiące i nie otrzymałem odpowiedzi 🙄
Czy mogę prosić o odpowiedź ??
Pozdrawiam
Damian