Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie wczoraj dokonałem weryfikacje PayU blikiem na kwotę 1,01zł niestety dalej wyświetla mi się informacja że muszę dokonać przelewu czy można sprawdzić na jakim etapie jest moja weryfikacja i czy musze jeszcze raz przelać te 1,01zł? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:73487832 prześlij proszę potwierdzenie płatności na adres spolecznosc@allegro.pl, w wiadomości wklej proszę link do tego wątku. Sprawdzę co powoduje problem 🙂
@la_nika Wysłałem maila ale mam jeszcze jedno pytanie czy jest jakaś możliwość żeby zwrócić pieniądze kupującemu bez wypłacanie ich z allegro. No i ile czasu ja mam na zwrot takich środków jeśli do sprzedaży nie doszło z mojej winy.
Masz 14dni na zwrot wg prawa a wg Allegro powinieneś w ciągu 2dni, ale ma to być niezwłocznie.
@Client:73487832 dziękuję! Niestety aktywacja wypłat się nie uda, ponieważ właścicielką konta Allegro jest ktoś inny, niż konta w banku, a dane muszą być takie same. Więc przelew powinien być wykonany z konta osoby, na której dane jest konto na Allegro.
Tak, możesz zwrócić wpłatę kupującemu bez aktywowania wypłat.
Aby to zrobić na Allegro Lokalnie: