anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WIELOWARIANTOWOŚĆ

F_BR
#9 Pomysłodawca#

Witam

Produkt :

https://allegro.pl/oferta/jhk-spodnie-dresowe-meskie-sweat-pants-cuff-man-szare-rozmiar-sgm-xxl-1710...

Połączony z trzema innymi kolorami. Wyświetla się poprawnie.

Jednaj jak zmienimy na inny wariant to znika jeden z kolorów ;/

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR możesz dodać warianty samodzielnie i będzie to najszybszy sposób. Udostępniliśmy narzędzie, dzięki któremu w szybki i prosty sposób dasz nam znać jakiej wartości brakuje. Wszystkie informacje jak to zrobić i jakie dane są potrzebne, znajdziesz w tym wątku.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

F_BR
#9 Pomysłodawca#

CO mogę zrobić samodzielne. Proszę przeczyć mój post, a nie wklejać skryptów z automatu.

Raz wyświetla się poprawnie, trzy razy z jakimiś bublami....

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR możesz samodzielnie zgłosić warianty. Najlepiej utwórz nową ofertę wielowariantową, lub ją edytuj. 

Na ten moment widzę, w ofercie tylko rozmiar. Nie widzę innych kolorów.

Są to warianty produktowe, a nie ofertowe. Sprawdź jak edytować ofertę, aby poprawnie połączyć oferty w wielowariantowe. TUTAJ

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

F_BR
#9 Pomysłodawca#

Oferty są połączone poprawnie - ręcznie.  Z każdym nowym wystawianym asortymentem jest wiecznie problem!!!   W momencie kiedy pisałem post wyświetlało się tak jak pisałem. Raz baruje rozmiaru, raz koloru. Na pomocy technicznej piszą głupoty o ciasteczkach, odświeżaniu,wystawianiu z innego urządzenia ......

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@F_BR Widzę, że jeden z doradców zajmuje się już Twoim zgłoszeniem. 48449298 Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów