Witam. Zrobiłem przelew na PayU. Ze względu na zmianę konta bankowego.Było to kilka dni temu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
WIDOCZNIE ONI Z TEGO ŻYJĄ. CHYBA CZAS NA ZAKOŃCZENIE TU SWOJEJ KADENCJI. TYLKO JEŻELI ONI NIE ZWRÓCĄ MOICH PIENIĘDZY I OD BLOKUJĄ MOJE KONTO TO JA TEŻ NIE ZAPŁACĘ PIENIĘDZY OD SPRZEDAŻY.
NO ALE Z TEGO CO TU WIDAĆ TO CHYBA ALLEGRO I CAŁY TEN SYSTEM PAYU NA TYM ŻYJĘ. LUDZI MAJĄ GŁĘBOKO W D...... NIECH SOBIE PISZĄ NIECH SIĘ WKURZAJĄ.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:126201070 w takiej sytuacji prześlij nam proszę potwierdzenie ostatniego przelewu weryfikacyjnego na adres spolecznosc@allegro.pl wraz z linkiem do tego wątku.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:126201070 dostałam od Ciebie maila, więc dziękuję, ale to co nam przysłałeś to są zrzuty Twojego ekranu z aplikacji bankowej, a żebyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację z PayU potrzebuję oficjalnego potwierdzenia przelewu w pliku .pdf
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
A MOŻE MAM JESZCZE SAM PRZYJECHAĆ OSOBIŚCIE.
LUDZIE NIGDZIE NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW JAK TUTAJ!!!!!!
ODDAJCIE MI KASĘ I KOŃCZĘ Z TYM ALLEGRO. CZY NA WAS NIE MA PARAGRAFU. PAYU NIE ODPOWIADA. CISZA.ILEŻ IDZIE WERYFIKOWAĆ KONTO.. JAK SIĘ OKAZUJE TYLKO KONTA FIRMOWE SĄ POWAŻNE A OD ZWYKŁEGO SZARAKA CHCECIE NIE WIADOMO CZEGO. JEST RODO. MOJE KONTO BANKOWE TO NIE KSIĄŻKA DO CZYTANIA. PROSZĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z PayU. ONI MAJĄ POTWIERDZENIA. JA NIE BĘDĘ WSZYSTKIM DOOKOŁA KTO SOBIE TEGO ŻYCZY POKAZYWAŁ KILKANAŚCIE RAZY BANKU. JA NIE MAM CZASU NA SIEDZENIE NON STOP PRZY TELEFONIE. JA TEŻ PRACUJĘ.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam. WŁAŚNIE OTRZYMAŁEM SPOWROTEM 1.01 ZŁ NA OPŁATĘ PayU. KONTO DO WYPŁATY NADAL NIE AKTYWNE!!!!!!!!

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
PROSZĘ ODBLOKOWAĆ MOJE PIENIĄDZE. PROSZĘ O PRZEECZYTANIE JAKIEGO DOSTAŁEM EMAIL a

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam ponownie. Proszę mi odblokować moje pieniądze. Bo weryfikacja jak widać przeszła tylko allegro mi blokuje

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:126201070 nasze konto firmowe miało zablokowane 15000 PLN przez 13 dni i każdego dnia proszono nas o cierpliwość ...
Nareszcie odblokowani i teraz 3 dni jeszcze zanim trafią na konto.
Cierpliwości 😄

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Witam. No mnie z allegro kazano przesłać z banku potwiedzenie że opłaciłem. No ale jeżeli mam potwierdzenie o pomyślne weryfikacji przez PayU. To powinni mi odblokować. A teraz nawet nikt się nie odzywa z moderatorów. Co boją się teraz przyznać że wina po ich stronie?. Bo taką informację dostałem że wyjaśnienie że strony allegro mi się należą. Pozdrawiam

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zrobiłem już 2 przelewy na PayU. I nic.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:126201070 my tutaj na forum nie jesteśmy w stanie odblokować Twoich wypłat, więc poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail (nr sprawy 46026553).
Moderatorka
- « POPRZEDNIA
-
- 1
- 2
- NASTĘPNA »