Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WIDOCZNIE ONI Z TEGO ŻYJĄ. CHYBA CZAS NA ZAKOŃCZENIE TU SWOJEJ KADENCJI. TYLKO JEŻELI ONI NIE ZWRÓCĄ MOICH PIENIĘDZY I OD BLOKUJĄ MOJE KONTO TO JA TEŻ NIE ZAPŁACĘ PIENIĘDZY OD SPRZEDAŻY.
NO ALE Z TEGO CO TU WIDAĆ TO CHYBA ALLEGRO I CAŁY TEN SYSTEM PAYU NA TYM ŻYJĘ. LUDZI MAJĄ GŁĘBOKO W D...... NIECH SOBIE PISZĄ NIECH SIĘ WKURZAJĄ.
@Client:126201070 w takiej sytuacji prześlij nam proszę potwierdzenie ostatniego przelewu weryfikacyjnego na adres spolecznosc@allegro.pl wraz z linkiem do tego wątku.
@Client:126201070 dostałam od Ciebie maila, więc dziękuję, ale to co nam przysłałeś to są zrzuty Twojego ekranu z aplikacji bankowej, a żebyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację z PayU potrzebuję oficjalnego potwierdzenia przelewu w pliku .pdf
A MOŻE MAM JESZCZE SAM PRZYJECHAĆ OSOBIŚCIE.
LUDZIE NIGDZIE NIE BYŁO TAKICH PROBLEMÓW JAK TUTAJ!!!!!!
ODDAJCIE MI KASĘ I KOŃCZĘ Z TYM ALLEGRO. CZY NA WAS NIE MA PARAGRAFU. PAYU NIE ODPOWIADA. CISZA.ILEŻ IDZIE WERYFIKOWAĆ KONTO.. JAK SIĘ OKAZUJE TYLKO KONTA FIRMOWE SĄ POWAŻNE A OD ZWYKŁEGO SZARAKA CHCECIE NIE WIADOMO CZEGO. JEST RODO. MOJE KONTO BANKOWE TO NIE KSIĄŻKA DO CZYTANIA. PROSZĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z PayU. ONI MAJĄ POTWIERDZENIA. JA NIE BĘDĘ WSZYSTKIM DOOKOŁA KTO SOBIE TEGO ŻYCZY POKAZYWAŁ KILKANAŚCIE RAZY BANKU. JA NIE MAM CZASU NA SIEDZENIE NON STOP PRZY TELEFONIE. JA TEŻ PRACUJĘ.
Witam. WŁAŚNIE OTRZYMAŁEM SPOWROTEM 1.01 ZŁ NA OPŁATĘ PayU. KONTO DO WYPŁATY NADAL NIE AKTYWNE!!!!!!!!
PROSZĘ ODBLOKOWAĆ MOJE PIENIĄDZE. PROSZĘ O PRZEECZYTANIE JAKIEGO DOSTAŁEM EMAIL a
Witam ponownie. Proszę mi odblokować moje pieniądze. Bo weryfikacja jak widać przeszła tylko allegro mi blokuje
@Client:126201070 nasze konto firmowe miało zablokowane 15000 PLN przez 13 dni i każdego dnia proszono nas o cierpliwość ...
Nareszcie odblokowani i teraz 3 dni jeszcze zanim trafią na konto.
Cierpliwości 😄
Witam. No mnie z allegro kazano przesłać z banku potwiedzenie że opłaciłem. No ale jeżeli mam potwierdzenie o pomyślne weryfikacji przez PayU. To powinni mi odblokować. A teraz nawet nikt się nie odzywa z moderatorów. Co boją się teraz przyznać że wina po ich stronie?. Bo taką informację dostałem że wyjaśnienie że strony allegro mi się należą. Pozdrawiam
Zrobiłem już 2 przelewy na PayU. I nic.
@Client:126201070 my tutaj na forum nie jesteśmy w stanie odblokować Twoich wypłat, więc poczekaj proszę na odpowiedź w wiadomości e-mail (nr sprawy 46026553).