Dzień dobry. Mam pytanie mam 2 aukcje towar zrobiony w danej tkaninie wysyłka 1 dzień, oraz aukcje tkanina do wyboru wysyłka 7 dni bo trzeba je wykonać, a klient zamawia opcje z gotowy towar i wpisuje wybór tkaniny nie jesteśmy wstanie wysłać tego zamówienia w jeden dzień, czy takie zamówienie można wycofać ze statystyk wysyłka w terminie trzy mam anulować klientowi zamówienie. Pozdrawiam Krzysztof
@great_24 Taka sytuacja nie jest podstawą do wykluczenia ze statystyk. Sugeruję anulowanie zamówienia przez klienta i złożenie go ponownie w prawidłowej ofercie.
Ok. Dziękuję za info.
Dzień dobry. Mam pytanie mam 2 aukcje towar zrobiony w danej tkaninie wysyłka 1 dzień, oraz aukcje tkanina do wyboru wysyłka 7 dni bo trzeba je wykonać, a klient zamawia opcje z gotowy towar i wpisuje wybór tkaniny nie jesteśmy wstanie wysłać tego zamówienia w jeden dzień, czy takie zamówienie można wycofać ze statystyk wysyłka w terminie trzy mam anulować klientowi zamówienie. Pozdrawiam Krzysztof @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_