anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcia produktów a białe tło i dodatki

asobi-pl
#1 Nowicjusz#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry,

wprawdzie jeszcze nic nie sprzedawałem na allegro ale planuję i staram się dostosować zdjęcia tak aby nie łamały żadnych zasad, ale mam wielki problem, bo albo niemalże wszystkie oferty łamią zasady albo ja czegoś nie rozumiem, proszę o pomoc.

Według zaleceń allegro produkt ma mieć białe tło, OK tylko jak ma się to realiów bo jak patrzę na byle jakie TOP oferty w kilku kategoriach, które mnie interesują to widzę dodatki na zdjęciach głównych (poniżej podam 2 przykłady) a jeżeli nie na głównych to na dodatkowych, stąd moje pytania:
1. Czy obrazy produktu nie mogą mieć tła, czy tylko pierwsza główna grafika.
2. Czy można dodawać jakieś małe elementy sugerujące do czego przeznaczony(jak w przykładzie poniżej)

3. Czy w kolejnych obrazkach produktu lub w opisie produktu można dodać zdjęcia w aranżacji (np. na tle kuchni gdzie zaparza się kawę)
4. Czy w opisie można dodać obrazek z tabelą jakości kubków(jest ich co najmniej 5), z wyróżnionymi jakościami, czy trzeba to opisać w długim i nieczytelnym tekście.

5. Czy jeżeli oferuję warianty kolorystyczne jednego kubka, (są one darmowe do wyboru przez klienta) mogę zamieścić obrazek zawierający wszystkie warianty kolorystyczne?

Oto 2 oferty, którymi się sugerowałem, po prostu były pierwsze na liście pod 2 hasłami jakie wpisałem, czy można dodawać grafiki takie jak te?

Kubek Satoru Gojo Jujutsu Kaisen Manga na prezent dla fana Anime trwały (KUBEK Z NADRUKIEM ZDJĘCIEM ...
Przypadek biorący nawet udział w "Black Weeks"

Główny obrazek ma poza kubkiem elementy takie jak :

1. Rozbryzgująca się/nalewająca kawa u góry

2. Ziarna kawy na każdym obrazku

3. Ostatnia grafika to aranżacja kubka z tłem.

Czy te elementy są dozwolone? może niektóre?

Ewentualnie czy aranżacje i dodatki mogą być w opisie produktu a nie w zdjęciach?

Dodam, że jeżeli nie to jest niezły burdel, bo tylko ten jeden sprzedawca ma te elementy w każdej z ponad 600ofert.

KUBEKNA PREZENT PIKACHU FULL PRINT RÓŻNE WZORY (Kubek Pikachu z Pokemonem Pokemony Pokemon) • Cena, ...
1. Zdjęcia kartoników ale będące opcją "zapakuj na prezent", czy można w ofercie produktu dawać produkty, które są niejako sprzedawane osobno?
2. Obrazek będący logiem producenta.  

3. Inny przedmiot, tzn. kubek ale z innymi nadrukami i grafikami.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0