Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem jak zmienić język z angielskiego na polski w sales center. Ktoś pomoże?
A jak dojśc do tej planszy?
U mnie nie zmienia, mam ciągle angielski mimo zmiany na polski.
@BTrade Proszę, sprawdź, czy problem występuje po wyczyszczeniu Pamięci podręcznej. Jeśli tak, dodaj zrzuty ekranu przedstawiające problem. Zrzuty powinny obejmować cały ekran, wraz z paskiem adresowym, datą i godzin.
To sales center wykończyło mnie nerwowo , nie wiem jak wyczyścić pamięć podręczną nie mogę niczego wystawić język żródłowy angielski tłumaczenie jest bez sensu , to koniec mojej przygody z allegro jak i chyba mojej działalności składam skargę do UKOiK u.
Droga Pani Moderatorko. A zamiast odpisywać kilku osobom żeby przesłali zrzuty ekranu może należałoby, wprowadzając jakieś NIBY usprawnienie dograć wszystkie szczegóły i wówczas włączać taką usługę ? Aktualnie Allegro zrobiło cudowny bałagan ( choć ciśnie mi się na usta inne słowo ) .
@Eltronic- To nie moderatorzy wprowadzają zmiany, pretensje można mieć do zarządu ale tam nikt głosu z forum nie słucha 🙂
Ja to wiem, ale takie życie moderatorów, że wysłuchują wszystkie żale.
No to może zawołać @msniezek , może on cos pomoże, bo ja też mam chęc po 20 latach rzucic to wszystko w diably i zająć sie wnukami.
I tak znacznie wiecej sprzedaje ze swojej strony, bez żadnych prowizji, dobrze pozycjonowanej i jest ok.
@AptekaNatolinska
Napisałem rozwiązanie w Twoim wątku, nie pomogło?
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/czy-was-dzis-nie-trafia-szlag/m-p/854260#M...
Pomogło na 5 minut, po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu sie po 2 godzinach znów english, po kolejnej zmianie i kolejnym zalogowaniu znow to samo. A pies z tym cholernym allegro tańcował, język znam, ale szybciej idzie po naszemu.
@AptekaNatolinska zapewniam Cię, że moderatorki robią wszystko to, co sam bym zrobił... Mam nadzieję, że wkrótce sytuacja się unormuje.
Cześć.
jak jestes w profilu juz zalogowany do salec center to na dole po lewej masz tego chłopka gdzie sie wylogowujesz, nad ,,wyloguj" masz ,,change language" .
bardzo to mi pomoglo dziekuje
U mnie nie ma takiej planszy 😞
@Crystall91 Czy możesz dodać zrzut ekranu?
Dzień dobry.
W panelu logowania mam ustawiony język Polski, jednak po zalogowaniu język zmienia się na Angielski.
Proszę o pomoc.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Opcja zmiany języka dostępna jest w lewym dolnym rogu strony po najechaniu na login konta. Nad opcją "wyloguj" pojawi się również opcja "zmień język". Poniżej przesyłam również zrzut ekranu. Opcja zmiany języka dostępna jest w lewym dolnym rogu strony po najechaniu na login konta. Nad opcją "wyloguj" pojawi się również opcja "zmień język". Poniżej przesyłam również rzut ekranu.
Proszę również zweryfikować czy w przeglądarce posiada Pan włączone automatyczne tłumaczenie - może ono negatywnie wpływać na tłumaczenie strony.
Proszę również zweryfikować czy w przeglądarce posiada Pan włączone automatyczne tłumaczenie - może ono negatywnie wpływać na tłumaczenie strony.