Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zmienilam adres mail z [edycja] na[edycja]. - nie moge sie zalogowac - to moje dane: Bożena [edycja](Client:94615515).- tutaj mam liste zakupow - nie udaje mi sie zalogowac, NA haslo [edycja] jak sie zaloguje to jest pusto, bardzo prosze o pomoc, juz moge sie logowac na stare haslo z powrotem to [edycja]- tylko jak to zrobic?
bardzo prosze o pomoc
@Client:133695799 bardzo pięknie 😎 dane i publiczne forum ja już zrobiłem sobie zrzut potem sprzedam 😆
Poczytaj Mam problemy z logowaniem – co robić
lub napisz tutaj
@Client:133695799 o Boże.., o Boże.., o Bożenka usuń te dane
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
jak uusnaC?
@Client:133695799 kliknij trzy kropki, a potem tutaj
nie mam takiego czegos jak edytuj odp
@Client:133695799 no to musisz poczekać, aż dziewczyny zareagują😔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Spróbuj przez login i hasło. Zmiana maila nie zmienia loginu.
@Client:133695799 Prawdopodobnie nie wiesz że jedno konto Allegro to jeden adres mail, jeden nick, jedno hasło.
Wpisujesz nowy adres mail to możesz założyć całkiem nowe konto ale żeby zalogować się na stare istniejące konto to musisz wpisać stary adres mail lub stary znany nick i odpowiednie hasło.
Nowy adres mail może się przydać tylko do założenie drugiego konta, wpisując go do starego konta nie zalogujesz się.
@br. nie wiem jak to działa teraz, bo tu co chwilę coś się zmienia, ale kiedyś zmieniłem e-mail, a później na ten stary założyłem nowe konto
Teraz by to chyba nie przeszło. Bo tu nie ma czegoś takiego jak usuniecie konta. Konta oddane do usunięcia po bodajże 3 miesiącach są ukrywane. Choć zdaje się jest od niego wyjątek. Jak dobrze pamiętam odpowiedź moderatorki to są to konta, które w ciągu 2 lat nic nie kupowały ani nie sprzedawały. Ale tylko raz widziałam taki temat to mogłam coś pomylić...
@Client:133695799 Proszę Cię o kontakt tutaj. Pomożemy Ci się zalogować.