Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc moderatorów. Klientka chce zwrócić zakupiony produkt. Niestety, gdy klika pokazuje jej że nie ma możliwości zwrotu.
Proszę i powiedzieć co powinnam zmienić w ofercie. Podaję numer zamówienia 848ba9a0-09c8-11f0-b8ec-13f653a143e6 @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@katarina910 w zamówieniu, które wskazałaś zwrot jest możliwy, w ofertach jest wszystko okej i w systemie widzę, że opcja zwrotu jest dostępna. Czy kupująca przesłała Ci zrzut ekranu z komunikatem, o którym piszesz? Jeśli nie, najlepiej będzie jeśli się z nami skontaktuje (może napisać tutaj na forum), wyjaśnimy to!
Przesłała mi taki zrzut. Tu jest reklamacja
Napisałam do klientki, żeby tutaj odezwała się
@katarina910 sprawdziłam to w historii oferty i w dniu zakupu rzeczywiście było włączone takie ograniczenie. Zasady zwrotu w tej ofercie zostały zmienione wczoraj, jednak zmiana nie ma wpływu na informację, którą otrzymuje kupująca, ponieważ taka zmiana nie działa wstecz.
W takiej sytuacji, jeśli zgadzasz się na odstąpienie od umowy, kupująca może wybrać powód reklamacyjny, aby wygenerować darmową etykietę zwrotu.