anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.11.2025] Problem z płatnością BLIKIEM

MAMY ROZWIĄZANIE!
kombiii
#1 Nowicjusz

Jak zrealizować spłatę?

oznacz moderatorów
135 ODPOWIEDZI 135
Diuko
#1 Nowicjusz

Coś chyba rusza - moja jedna wpłata AllegroPay zrobiona 2 godziny temu została przyjęta.

oznacz moderatorów
Andrzej926
#8 Zapaleniec

Moja również została już zaksięgowana, kamień z serca. Więcej z bliska nie skorzystam skoro to taka spychologia... Karta znacznie pod tym względem bezpieczniejsza. 

oznacz moderatorów
kelwin8
#1 Nowicjusz

Witam Opłaciłem kilka minut temu Allegro Smart na rok a nadal mam komunikat nie opłacone Z konta oczywiście pieniądze zniknęły Dlaczego tak się stało ?

oznacz moderatorów
Diuko
#1 Nowicjusz

Chyba jest jakaś ogólnopolska awaria blika. Też przed chwilą spłaciłem raty AllegroPay - pieniądze pobrane, a nic nie odnotowane w panelu.

oznacz moderatorów
kelwin8
#1 Nowicjusz

Daj znać jak zaksięguje ci Allegro spłatę

oznacz moderatorów
Client:101848029
#1 Nowicjusz

U mnie to samo, opłaciłem dwie raty, z konta bankowego odjęło, ale w panelu allegro pay widnieje nadal jako nie opłacone. 

oznacz moderatorów
kelwin8
#1 Nowicjusz

Allegro ma chyba problem bo blik działa, płaciłem przed chwilą na innym serwisie i wszystko OK

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @kelwin8, czy płatność była dokonywana Blikiem?
Jeśli tak, operator płatności potwierdza, że  między godziną 13:50 a 14:16 występowała awaria BLIK. Obecnie płatności za pomocą BLIK powinny działać prawidłowo.  Jeśli środki są zablokowane na Twoim rachunku, skontaktuj się proszę ze swoim bankiem, żeby wyjaśnić, czy zostaną przekazane. 

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
kelwin8
#1 Nowicjusz

Tak płatność to blik

oznacz moderatorów
Client:101848029
#1 Nowicjusz

Witam, mógłbym prosić o pomoc? 

oznacz moderatorów
Gandalf-Bialy1
#7 Wielbiciel

hej,też mam ten problem.kilka rat na allegro pay spłaciłam....z konta kasa zeszła ,ale na allegro nadal widnieje ,że nie zapłacone

oznacz moderatorów
kombiii
#1 Nowicjusz

Moja spłata dotarła, jest OK

oznacz moderatorów
jurekpom
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@jurekpom  a ja zapłaciłem za prąd Blikiem i dalej mam nie opłaconą fakturę😉 (poczytaj dwa posty wyżej)

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Awaria blika jest. Milenium w apce informuje, ze jak coś niedojdzie to do tygodnia wróci:) Na Allegro pay też całkiem płatność blik znikła wiec pewnie globalna awaria...

#1 Nowicjusz

Mam podobnie Allegro Pay i płatność gdzieś wsiąkła. Z konta bankowego na pewno zeszła a na Allegro Pay nie doszła. Płacone Blikiem.

oznacz moderatorów
Yrek977
#1 Nowicjusz

Zakupiłem w aplikacji przedmioty. O płaciłem zakupy. W banku zostały ściągnięte pieniądze, a w aplikacji widnieje jako nieopłacone. Jak usunąć problem?

oznacz moderatorów
InesMinkiewicz
#1 Nowicjusz
  • Dziś muszę spłacić Allegro Pay. Zrobiłam to blikiem, z konta ściągnęło pieniądze a na Allegro Pay się nie naliczyło.... Dopiero po operacji spłaty wyskoczyła informacja że jest problem z płatnością blik... Taka informacja powinna być od razu. Czy teraz Allegro uzna że nie spłaciłam wykorzystanych środków?
oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W mediach trąbią o jakiejś kolejnej awarii tego systemu .

oznacz moderatorów
iDancepl
#8 Zapaleniec

allegro dalej twiedzi, ze u nich jest wszystko ok .

bzdura

dostarcz potwierdzenie spłaty i nich allegro sie martwi  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów