Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jestem jedną z "uszczęśliwionych" osób która przechodzi jakieś nonsensowne testy w których allegro narzuca przewoznika w przesyłkach smart. We wszystkich ofertach jest podany kurier dpd smart którego nie mogę dodać. Absurd goni absurd. Nie po to płacę allegro smart żeby nie moc wybrac przewoznika. Nie chcę kurierów pocztex, ups czy innych którzy mnie zawiedli. Chcę wybrac przewoznika dpd z którym nie mam problemów, paczki przywozi na czas itd. Mimo że płacę za smarta odebraliście mi wybór. Zakończcie te durne testy i pozwólcie ludziom wybrac to co im odpowiada.
Wychodzi na to że ja przez 5 tygodni nie zrobię zakupów na allegro. Poczekam na zakończenie testów.
Jeszcze jedno pytanie do twórców ów godnego pożałowania pomysłu... jak zbadacie zadowolenie klientów że swojego testu? Na jakiej podstawie uznacie że test się powiódł czy to była porażka? Bo chciałabym wyrazić swoją opinię na ten temat w ankiecie dotyczącej właśnie tego. Patrząc na niezadowolenie innych klientów wasz test nie zdał egzaminu. I chyba będę wnosić o zwrot kosztów smart za te 5 tygodni testów gdzie nie mogę wybrac przewoznika.
@gargulce2 Czy możesz dodać zrzuty ekranu, jak to u Ciebie wygląda?
Proszę. Oferta sprzedawcy. Widnieje wybor kuriera dpd.
Po dodaniu do koszyka. Wybór znika. Jest tylko kurier. Którego wy wybieracie. A ja chce mieć wybor przewoznika który mi odpowiada.
Odinstalowałam aplikacje. Zainstalowałam na nowo. Sprawdziłam na kompie i dalej tak samo. Ten cholerny test się zakończył a ja nadal nie mogę korzystać z tego za co zapłaciłam w smarcie....
A kliknij na tego kuriera co ci allegro wybiera moze ci sie menu zmiany wyswietli? @gargulce2
Nic nie wyświetla. Nie mam wyboru. Allegro kombinuje jak koń pod górkę. Coś wprowadza co jest do **piiip** i nie wie jak to usunac.
Nic to nie zmienia...
@gargulce2 Czy jeśli wybierzesz opcję kuriera DPD, to kosz dostawy doliczany jest w formularzu?
Wybrać można jedynie swojego kuriera jak się zapłaci za przesyłkę ( ostatnio tak miałam, chciałam zrobić większe zakupy powyżej 65,00 zł -nie mogłam wybrać-np.DPD-nie dało siębył tylko kurier-ale spróbowałam poniżej 65.00-to już DPD się pokazało z opcją zapłać,a że nie wychodzę mimo ,że mam smarta musiałam zapłacić 12.99 za przesyłkę-to jest rozbój w biały dzień co allegro wyprawia.
Widnieje ale nie funkcjonuje -chyba tylko dla allegro-chca cha
w_kiwi proszę inna oferta.
Widok oferty i wybor kuriera.
Po dodaniu do koszyka wybor oczywiście znika.
Tak jest doliczany.
@gargulce2 Dziękuję Ci bardzo za wszystkie zrzuty. Prosiłabym Cię jeszcze o numer tej oferty. Wyjaśniam sprawę z Działem Technicznym.
15186236127 myjka ciśnieniowa.
15044057054 kawa ziarnista.
Mam wiele ofert które chciałabym kupić a nie mam wyboru kuriera
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jak tam sytuacja bo u mnie to samo 😞
Po potwierdzeniu nie ma możliwości się dowiedzieć czym przyjdzie, nie chcę robić fikcyjnego zakupu ale pewnie celowe działanie żeby wciskać One Kuriera, to już przegięcie 😞
Mimo że w ofercie jest DPD
Ciagle nic. Bez odpowiedzi. Mam nadzieję że nad tym pracują....
Już listopad i dalej nic...
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy dostanę jakąś odpowiedź. A najlepiej naprawienie błędu? To już mija 2 tygodnie od zgłoszenia tutaj i w dziale technicznym.... dramat