Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Nie ma dzielenia smartem od 3go lipca.
Family skonczylo sie 3 lipca 2023 musisz sobie smrta kupic osobno
Ok dziękuje za odpowiedz.Mam jeszcze pytanie dlaczego nie mam możliwości kupienia smarta w cenie promocyjnej jak inni użytkownicy?
@perla_we_mgle powinien przyjść link na maila od allegro chyba ddo organizatora a może i do family ale jak poszedl w spam poczty to po 48h wywaliło go z automatu zakup z linku jest objęty rabatem
@perla_we_mgle Nie ma Smarta dla rodziny:
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Witam w mojej rodzinie Smart konto [edytowano] nie wyświetla aktywnego Smart
Allegro uśmierciło smarta rodzinnego z dniem 3 lipca ,od 4 każdy płaci za siebie.
@Client:68830384 Od 03.07 każdy członek rodziny musi sam sobie kupić smarta. Już nie ma smart family.
@Client:68830384 I nie będzie bo już nie ma Smarta w rodzinie:
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Wtf.
Jaka to różnica dla allegro? Tylko więcej roboty z koordynowaniem zakupów bez tego
Jestem w family. Dlaczego muszę płacić za przesyłkę. Dziękuję z góry za odpowiedź Wojciech
Bo nie ma Smarta w ramach rodziny od 4.07:
Bo allegro zakonczylo darmowego smarta family 4 lipca z wyjatkiemnmalego procenta szczesliwcow co kupili rocznabsubskrypcje przed 22 listopada 2022
W mojej rodzinie Organizator wykupił 16.07.23 Smarta na rok. Jako członek rodziny mam nieaktywny. Mimo restartu konta status jest nieaktywny oraz przy zakupie jest sugestia wykupienia kolejnego Smarta. Jaki jest powód blokady Smarta dla rodziny - mimo akceptacji Smarta rodzinnego ?
@enjoy376 od 4.07 nie ma już możliwości dzielenia się smartem. Każdy musi wykupić swój.
Jeżeli ktoś zapraszał do rodziny i skończył mu się Smart to może być zaproszony przez kogoś i Smart
@Client:43391908 Od 03.07 nie ma dzielenia się smartem. Każdy musi kupić sam.
Witam, dodałem osobę do Allegro Family lecz Allegro SMART który posiadam jako założyciel grupy nie działa dla jej członków
Moje konto: Client:46287469
Osoba dołączająca do grupy: roman4111
skończyło się 4 lipca i już nie zadziała każdy członek family może sobie sam kupić smarta z linkiem wyjdzie z rabatem powinieneś na mail dostać