anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro Smart Family nie działa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
perla_we_mgle
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę 

oznacz moderatorów
492 ODPOWIEDZI 492
dj3311
#1 Nowicjusz#

,,

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@dj3311 Obrazków nie widzimy - musi je zatwierdzić moderacja.

oznacz moderatorów
Buldozer1978
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, posiadam usługe Smart. Zaprosiłem do rodziny 2 osoby, wysłalem zaproszenia i one je zaakceptowały - lecz nadal nie maja aktywnej usługi smart. U mnie na koncie widnieja jako członkowie rodziny smart, lecz u nich w manelu cały czas nie aktywny smart

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Buldozer1978 program Allegro Family nie jest już kontynuowany (zakończył się 3 lipca 2023 roku) od tamtej pory Smartem mogą się dzielić tylko osoby, które wykupiły roczną usługę przed 22.11.2022 g. 9:00 (wówczas mogą korzystać z Allegro Family do końca wykupionego okresu).  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Dzersej2
#1 Nowicjusz#

Mam konto allegro smart aktywne do stycznia 2024 roku , mam zaproszoną żonę do konta swojego , a u niej już wyskakuje wiadomość żeby wykupić allegro smart bo się kończy.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
995S
#1 Nowicjusz#

Dlaczego osoba z rodzinny Smart ma limit na smarta i czy da się to zmienić?

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Nie family smart dzialalo do 4lipca obecnie kady sobie ma kupic wlasny smart a family po promce z linku taniej. Family smart maja jeszcze uczestnicy dodani do smarta przed 21 listopada 2022 do konca subskrypcji organizatora jesli wykupil ja przed ta data 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@995S 

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

Allegro zabrało Smarta w rodzinie, 😒

oznacz moderatorów
Client:35305918
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Nie działa mi i innemu członkowi allegro family - allegro smart. Mimo że założyciel grupy rodzinnej ma wykupione allegro smart. 

Organizator:

[edycja]

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:35305918 I nie będzie bo już nie ma dzielenia się Smartem w rodzinie:

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
Ania26048
#7 Wielbiciel#

Witam, zaprosiłam do Allegro Family 3 osoby. Wszyscy widnieją jako członkowie grupy ale 2 osoby nie mają dostępu do usługi Smart.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Ania26048 Niestety nie ma Smarta w rodzinie już:

Regulamin promocji

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@Ania26048 Zanim zadasz pytanie na forum, sprawdź czy podobnego nie było aby nie zaśmiecać forum.. Było. Setki razy. Od 03.07 nie ma już Smart family każdy musi kupić oddzielnie.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

W family skonczyl sie darmowy smart 4 lipca 2023

oznacz moderatorów
rafalwinniak2
#1 Nowicjusz#

Skasować Allegro family po co w ogóle jeszcze dział, a sęsie takim że można przyłączać rodzinę

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Niektórzy jeszcze mają jak wykupili Smarta przed 21.11.2022.

oznacz moderatorów
Client:40290685
#1 Nowicjusz#

Wykupiłem allegro Smart i dodałem żonę i szwagierkę do programu famil potwierdziły zaproszenie ale ani jedna nie widzą na swoich kontach możliwości skorzystania z Smart przy swoich zamówieniach jak by go nie miały 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Bo nie mają promocja na darmowe dostawy w family skończyła się 3 lipca 2023

oznacz moderatorów