Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
,,
@dj3311 Obrazków nie widzimy - musi je zatwierdzić moderacja.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, posiadam usługe Smart. Zaprosiłem do rodziny 2 osoby, wysłalem zaproszenia i one je zaakceptowały - lecz nadal nie maja aktywnej usługi smart. U mnie na koncie widnieja jako członkowie rodziny smart, lecz u nich w manelu cały czas nie aktywny smart
@Buldozer1978 program Allegro Family nie jest już kontynuowany (zakończył się 3 lipca 2023 roku) od tamtej pory Smartem mogą się dzielić tylko osoby, które wykupiły roczną usługę przed 22.11.2022 g. 9:00 (wówczas mogą korzystać z Allegro Family do końca wykupionego okresu).
Mam konto allegro smart aktywne do stycznia 2024 roku , mam zaproszoną żonę do konta swojego , a u niej już wyskakuje wiadomość żeby wykupić allegro smart bo się kończy.
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Dlaczego osoba z rodzinny Smart ma limit na smarta i czy da się to zmienić?
Nie family smart dzialalo do 4lipca obecnie kady sobie ma kupic wlasny smart a family po promce z linku taniej. Family smart maja jeszcze uczestnicy dodani do smarta przed 21 listopada 2022 do konca subskrypcji organizatora jesli wykupil ja przed ta data
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Allegro zabrało Smarta w rodzinie, 😒
Dzień dobry,
Nie działa mi i innemu członkowi allegro family - allegro smart. Mimo że założyciel grupy rodzinnej ma wykupione allegro smart.
Organizator:
[edycja]
@Client:35305918 I nie będzie bo już nie ma dzielenia się Smartem w rodzinie:
Witam, zaprosiłam do Allegro Family 3 osoby. Wszyscy widnieją jako członkowie grupy ale 2 osoby nie mają dostępu do usługi Smart.
@Ania26048 Niestety nie ma Smarta w rodzinie już:
@Ania26048 Zanim zadasz pytanie na forum, sprawdź czy podobnego nie było aby nie zaśmiecać forum.. Było. Setki razy. Od 03.07 nie ma już Smart family każdy musi kupić oddzielnie.
W family skonczyl sie darmowy smart 4 lipca 2023
Skasować Allegro family po co w ogóle jeszcze dział, a sęsie takim że można przyłączać rodzinę
Niektórzy jeszcze mają jak wykupili Smarta przed 21.11.2022.
Wykupiłem allegro Smart i dodałem żonę i szwagierkę do programu famil potwierdziły zaproszenie ale ani jedna nie widzą na swoich kontach możliwości skorzystania z Smart przy swoich zamówieniach jak by go nie miały
Bo nie mają promocja na darmowe dostawy w family skończyła się 3 lipca 2023