anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro Smart Family nie działa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
perla_we_mgle
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę 

oznacz moderatorów
492 ODPOWIEDZI 492
zdiga50
#1 Nowicjusz#

Do mojego konta smart family była przypisana mieszkająca w UK córka. Teraz jest u mnie chciała przedłużyć smart i w żaden sposób nie może tego zrobić. Odłączyłem od swojego konta smart i wysłałem zaproszenie. Dostaje na meila i akceptuje ale nie działa smart. Chciałem się skontaktować z allegro ale jest tak **piiip**ne że nie potrafie. na każą próbe kontaktu dostaję odpowiedzi do pytania które mnie nie dotyczy. Kto pomoże albo powie jak się skontaktować z nimi

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Odpowiadają tak samo jak niestety ludzie tu czytają. Dzielenie smartem wygasło. Od dawna były wysyłane maile, były powiadomienia w aktualnościach i jest tu ze 200 takich tematów, wystarczyło przejrzeć i wiedziałbyś to szybciej niż  napisał. A córka w swoim allegro w zakładce smart na pewno to miała....Screenshot_6.png

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@zdiga50 jeśli Twoja córka chce nadal korzystać ze Smarta, musi wykupić własny pakiet. Od 3 lipca nie ma możliwości współdzielenia Smarta w ramach Allegro Family. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@zdiga50 Bo już Smart w ramach rodziny nie działa, musi każdy sobie sam wykupić:

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
panikredka
#1 Nowicjusz#

Jestem dołączona do rodziny Allegro Smart Family a nie mogę korzystać z bezpłatnych dostaw.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@panikredka bo smart family się skończył 3 lipca i już nie ma bezpłatnych dostaw w family

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@panikredka Nic już nie da to, nie ma dzielenia się Smartem w rodzinie od 4.07.

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
aronia26l
#7 Wielbiciel#

co znaczy ten wyświetlający się komunikat ? Sugeruje że smart mam aktywny, ale nie mogę z niego skorzystać , dlaczego ?

aronia26l_0-1690489077715.png

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Obrazka nie widzimy, opisz- masz wykupionego Smarta?

oznacz moderatorów
aronia26l
#7 Wielbiciel#

Screenshot 2023-07-27 at 22-22-39 Sprawdź zawartość Twojego koszyka na Allegro.pl.png
Czy teraz obraz jest widoczny ?
Nie wykupowałam allegro smart, byłam jednak w allegro family .
Mam produkt w koszyku, przy nim podpis " dostawa za 8,99 lub za 0 z aktywnym smart " (" z aktywnym smart" jest odnośnikiem). Kiedy klikam na odnośnik pojawia się komunikat "Korzystasz już z allegro smart. Oferta jest dla osób które nie mają aktywnej usługi allegro smart" . Dla mnie to masło maślane

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Ok, odpowiem: Nie ma dzieleniem się Smartem w rodzinie od 4.07:

Regulamin promocji

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@aronia26l nie masz aktywnego smarta tylko jesteś w family a to skończyło się 3 lipca 2023 i nie ma już w nim darmowych dostaw / zwrotów i używania smarta założyciela chyba że ten wykupił subskrypcję na pakiet smart przed 22 listopada 2022 wtedy z jego smarta można korzystać do końca jego subskrypcji

oznacz moderatorów
Client:104079933
#1 Nowicjusz#

dlaczego naliczana jest opłata za wysyłkę, jeśli dołączam do grupy rodzinnej i mam subskrypcję bezpłatnej wysyłki?

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Smart rodzinny został 3 lipca wyłączony ,teraz każdy musi sam go sobie opłacić.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Client:104079933 Nie masz bo została wyłączona z dniem 4.07 Nie ma dzielenia się Smartem w rodzinie:

Regulamin promocji

oznacz moderatorów
malenkaxd91
#7 Wielbiciel#

Jestem w Smart family. Pomimo dodania przedmiotów o wartości powyżej 45 zł doliczane są koszty wysyłki. Co zrobić, aby tego nie było? Z góry dziękuję za odpowiedź. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Kupić własny Smart, nie ma już dzielenia się Smartem w rodzinie od 4.07.

oznacz moderatorów
szarnosia
#2 Obserwator#

Jestem członkiem rodziny w allegro smart. Wszystko jest aktywne, widnieje jako członek. Przechodząc do płatności za zakupy mam informacje ze allegro smart jest nie aktywne. Oczywiście zakupy zgodne z regulaminem. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@szarnosia Bo Smart w rodzinie nie działa już od 4.07. Allegro zlikwidowało tą możliwość dzielenia się Smartem.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@szarnosia pomoc? , a proszę bardzo  , usługa ,, family smart ,, została wyłączona 3 lipca .

oznacz moderatorów