Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Już się nie da ,teraz każdy musi sam opłacać smarta.
Dodanie do family nic nie daje obecnie 1 konto = 1 smart
Witam serdecznie mam Smart allegro, pytanie moje dlaczego mój pakiet family tj reszta rodziny tego nie posiada?. Coś się zmieniło.
Tak. Każde konto musi mieć teraz swojego SMARTa.
dzień dobry
29.09 br. przedłużyłem pakiet SMART. od tego czasu osoba, którą mam w rodzinie nie może samodzielnie kupować przedmiotów korzystając z darmowych przesyłek.
Jedyny sposób to skorzystanie z opcji "poproś o zakup" i wtedy ja dopiero kupując mogę skorzystać z darmowej przesyłki w ramach SMART.
był podobny wątek w 2021 Czy zawsze trzeba wysyłać prośbę o zakup z Allegro Family? - Społeczność Allegro - 273908 ale nie do końca wyjaśnił mi działanie tego mechanizmu.
prośba o wyjaśnienie jak działa obecnie ten mechanizm i czy faktycznie coś sie pozmieniało w tej usłudze
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023
Nie ma już dzielenia smartem. Były maile, banery, promocja na smarta dla członka...
Witam, przedłużylam konto Smart
Zawsze korzystalam z alegro family. Teraz udostępnionym osobom pokazuje ze ich Smart wygasl. U mnie widac ze jest wazny jeszcze caly rok. Przelogowano sie, zainstalowano aplikacje ponownie jednak nadal nie dziala
@najciekawszaa Dzielenie się SMARTem już nie działa. Każde konto musi posiadać swoją subskrypcję.
To po co jest opcja alegro family w takim razie ?
@najciekawszaa Piszą ze po to:
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Omg... Ok dzieki
Nie opłacało się widać.
@najciekawszaa głównie po to żebyś myślała że jest możliwość dzielenia smarta i kupiła sobie kolejną subskrypcję bo ludzie nie czytają warunków mimo że było o tym trąbione i wysyłane na maila
no tak, mój błąd... no trudno jakoś muszę z tym żyć 😉 😜
Dlaczego osoba dodana do grupy rodzinnej nie może skorzystać z wykupionego przeze mnie Smarta ?
Dlatego że od 4.07 Allegro wyłączyło dzielenie się Smartem w rodzinie.
Dziękuję za odpowiedź
Każdy jak kupi to może korzystać, należało napisać że mają teraz zniżkę na wykupienie Smarta.😛