anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Allegro Smart Family nie działa?

MAMY ROZWIĄZANIE!
perla_we_mgle
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę 

oznacz moderatorów
489 ODPOWIEDZI 489
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Już się nie da ,teraz każdy musi sam opłacać smarta.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

Dodanie do family nic nie daje obecnie 1 konto = 1 smart 

oznacz moderatorów
rakosiu01
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie mam Smart allegro, pytanie moje dlaczego mój pakiet family tj reszta rodziny tego nie posiada?. Coś się zmieniło.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

Tak. Każde konto musi mieć teraz swojego SMARTa. 

oznacz moderatorów
lukaszm2891
#7 Wielbiciel#

dzień dobry

29.09 br. przedłużyłem pakiet SMART. od tego czasu osoba, którą mam w rodzinie nie może samodzielnie kupować przedmiotów korzystając z darmowych przesyłek.

Jedyny sposób to skorzystanie z opcji "poproś o zakup" i wtedy ja dopiero kupując mogę skorzystać z darmowej przesyłki w ramach SMART.  

był podobny wątek w 2021 Czy zawsze trzeba wysyłać prośbę o zakup z Allegro Family? - Społeczność Allegro - 273908 ale nie do końca wyjaśnił mi działanie tego mechanizmu. 

prośba o wyjaśnienie jak działa obecnie ten mechanizm i czy faktycznie coś sie pozmieniało w tej usłudze

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie ma już dzielenia smartem. Były maile, banery, promocja na smarta dla członka...

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@lukaszm2891 allegro planuje całkowicie zakończyć Allegro Family

oznacz moderatorów
najciekawszaa
#7 Wielbiciel#

Witam, przedłużylam konto Smart

Zawsze korzystalam z alegro family. Teraz udostępnionym osobom pokazuje ze ich Smart wygasl. U mnie widac ze jest wazny jeszcze caly rok. Przelogowano sie, zainstalowano aplikacje ponownie jednak nadal nie dziala

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@najciekawszaa Dzielenie się SMARTem już nie działa. Każde konto musi posiadać swoją subskrypcję.

oznacz moderatorów
najciekawszaa
#7 Wielbiciel#

To po co jest opcja alegro family w takim razie ?

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@najciekawszaa Piszą ze po to:

26 czerwca 2023, 12:30

Sprawdź, do kiedy można dzielić się Allegro Smart! z bliskimi w Allegro Family

Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.

Regulamin promocji

Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.

oznacz moderatorów
najciekawszaa
#7 Wielbiciel#

Omg... Ok dzieki

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Nie opłacało się widać.

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@najciekawszaa głównie po to żebyś myślała że jest możliwość dzielenia smarta i kupiła sobie kolejną subskrypcję bo ludzie nie czytają warunków mimo że było o tym trąbione i wysyłane na maila

oznacz moderatorów
najciekawszaa
#7 Wielbiciel#

no tak, mój błąd... no trudno jakoś muszę z tym żyć 😉 😜 

oznacz moderatorów
ranekranek
#1 Nowicjusz#

Dlaczego osoba dodana do grupy rodzinnej nie może skorzystać z wykupionego przeze mnie Smarta ? 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Dlatego że od 4.07 Allegro wyłączyło dzielenie się Smartem w rodzinie.

oznacz moderatorów
ranekranek
#1 Nowicjusz#

Dziękuję za odpowiedź 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Każdy jak kupi to może korzystać, należało napisać że mają teraz zniżkę na wykupienie Smarta.😛

oznacz moderatorów