Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, skoczyła mi się usługa allegro Smart i teraz mój mąż ją wykupił i dodał mnie to Allegro famili .jestem dołączona do grupy a mimo to jeśli chce kupić jakiś przedmiot w ramach allegro Smart to muszę zapłacić za przesyłkę
Skoro usługa smart family nie jest dostępna od 3 lipca i członkowie dodani do rodziny smarta nie mogą z niej korzystac to po co ona dalej istnieje??
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup
Witam, mialem aktywne allegro Smart i 4 osoby w rodzince i wszystko działało perfekcyjnie. Jednej z osób rodziny (nazwijmy X) wyskoczyła informacja o konczoncym się okresie Smart i możliwość kupna przedłużenia za 40 zł. Wykonał dana operacje i wykupił smarta. Po tym jak zapłacił tylko ja i ta osoba mamy darmowe dostawy. Dwie pozostałe dostawy darmowej nie mają. Próbowaliśmy różnych kombinacji i doszliśmy do wniosku że zarówno ja jak i osoba X która wykupiła Smart mamy aktywny pakiet ( jakby osobno na kazde konto). Natomiast dwie pozostal osoby czy są przyłączone do mojej rodzinki czy do rodzinki osoby X nie mają darmowych dostaw. Mimo że pojawiają się w rodzince. Gdzie mogę zgłosić taki błąd ?
Nie jest to bład, nie ma już dzieleniem się Smartem w rodzinie od 4.07:
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
@Client:48146799 dzielenie się family wygasło 3 lipca 2023 z usługi mogą jeszcze korzystać osoby u organizatora co wykupił smart przed 22 listopada 2022 na starych zasadach do końca tej subskrypcji
Witam czy też tak macie że Smart rodzinny nie udostępnia innym uczestnikom gdy mam wykupiony pakiet ?? Proszę o odpowiedź
Wszyscy tak (prawie) mają Smarta w rodzinie nie ma od 4.07.23
Po wysłaniu zaproszenia rodzinie i zaakceptowaniu nie mogą kupować że smartem tylko wyskakuje żeby kupić nowy smart
@rafi19772 I nie kupisz, od 4.07 nie ma już dzielenia się Smartem w rodzinie, Allegro wyłączyło tą możliwość.
Zasady się zmieniły teraz jak chcesz żeby rodzina miała smarta to musisz go im wykupić lub przekonać żeby sobie sami wykupili.
A ktoś wie czy jest jakiś konkretny powód dlaczego zamknęli allegro family smart? czy przebywanie w allegro family posiada teraz jakiś sens?
Nie wiesz jaki jest powód? - Jak nie wiesz, to jest tylko jeden - kasa.
- Ja otrzymałem wypowiedzenie, zwrot kasy i musiałem wykupić ponownie.
- podwyżki prowizji od sprzedanych przedmiotów i kosztów przesyłki
- podwyżki opłat dla sprzedawców za darmowe przesyłki SMART
- nie chcę więcej wymieniać, lecz wiadomo o co chodzi
No właśnie raczej przeczuwałem że kasa, ale zawsze mogłem się mylić. no szkoda, zamawiam może raz, dwa lub trzy razy w roku coś i zawsze korzystałem z rodzinnego smart, teraz to mi się nie opłaca kupywać go osobno
Witam. Jaka jest przyczyną, że moja żona będąc w smart Family nie może dokonywać zakupów w ofertach smart? Tak jak bym jej nie dołączył. Po zaproszeniu aktywowała linka. Jest też widoczna u mnie w family. Pozdrawiam
@IREK_1907 Taka że, Smart w rodzinie został wyłączony przez Allegro z dniem 4.07.2023
26 czerwca 2023, 12:30
Zapowiadaliśmy, że program Dziel Allegro Smart! z bliskimi będzie ważny do 30 czerwca 2023. Zakończymy go później – potrwa jeszcze do 3 lipca 2023.
To zależy od momentu wykupienia lub przedłużenia subskrypcji Smart! przez organizatora grupy rodzinnej w Allegro Family.
Nadal możesz korzystać z Allegro Family – pomagać bliskim w zakupach lub wysyłać organizatorowi prośby o zakup.
Członkowie grupy rodzinnej mogą wziąć udział w promocji i nadal cieszyć się bezpłatnymi dostawami i zwrotami bez limitu.
Promocja trwa od 26 czerwca do 30 września 2023.
Szczegóły promocji Smart! Dla Członków Grup Rodzinnych znajdziesz w jej regulaminie.
Mam aktywny Smart , dołączyłam osoby, wysłałam link z zaproszeniem , ale nie może osoba czemuś korzystać z Alegro Smart.
Proszę o pomoc o weryfikacji członków mojej rodziny Alegro Smart
@Client:46432919 nie mogą, ponieważ od 4.07.2023 nie można już dzielić się smartem. Każdy użytkownik musi wykupić sobie smarta sam.
Dzień dobry, do jutra mam allegro smart i chce wykupić żeby przedłużyć subskrypcję i podzielić się ponownie z rodziną i pytanie :dlaczego moje przedłużenie subskrypcji kosztuje 59.99 zł a u żony dla niej jest w cenie 39.99 z którą podzieliłem się rok temu?
@zapala1984 Bo jeśli chcesz mieć smart razem z żoną to musicie oboje zapłacić ty 59,99 a żona na pociechę ma zniżkę i zapłaci tylko 39,99, Nie ma już wspólnego smarta.
@zapala1984 bo członkowie mogą skorzystać z promocyjnej cenie 39.90 jeżeli spełniają warunki