anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro smart

Gesio_
#8 Zapaleniec#

Witam, sprzedaje produkt o wadzę 15kg, przez co jak ktoś kupi u mnie 5 sztuk muszę generować 5 etykiet i płacić za smarta 5x6,69 w przypadku paczkomatu. Czy mogę ustawić jakiś limit sztuk na transakcję np. 2 sztuki. Przy większej ilości jestem stratny. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Limit możesz ustawić, ale 15kg x ilość to jak paczkomat, logiczne że po 1szt w paczce,

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Gesio_ tak jak napisał @LEW433 możesz ustawić limit dwóch sztuk na jedną przesyłkę w cenniku, ale maksymalna waga dla przesyłki do paczkomatu to 25 kg, więc w takim przypadku waga będzie przekroczona. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Gesio_
#8 Zapaleniec#

Wiem, tak przecież wysyłam chodzi mi o to czy mogę kupującemu w 1 zakupie ograniczyć zakup do 2 sztuk. Jak ktoś kupuje ode mnie więcej niż 2 sztuki to na tym nie zarabiam bo muszę płacić do każdej paczki coraz większą opłatę od smarta im więcej sprzedam 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Gesio_ ale jaka to różnica, czy jeden kupujący kupi 5 szt., czy pięciu po jednej sztuce🤔

oznacz moderatorów

Gesio_
#8 Zapaleniec#

Taka, że jak ktoś kupi u mnie 5 sztuk to do każdej z 5 paczek będę dopłacał 6.69 w przypadku paczkomatu a nie 2.89 w przypadku 2 sztuk

oznacz moderatorów

Gesio_
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów