anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zgłosić kupującą do promocji Smart?

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

czy jest możliwość zgłoszenia użytkownika do waszej nowej promocji? Mam panią która co miesiąc kupuje żelki dla dziecka i dobiera coś do smarta co od razu po odebraniu paczki zwraca. Wszystkim by to ułatwiło życie gdyby ta pani miała darmową dostawę od niższego progu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby 🥹

IMG_8506.jpeg

IMG_8507.jpeg

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty ciekawa propozycja, ale nie mamy takiej możliwości, aby nadać na jedno konto inne zasady w ramach Smart!

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@la_nika  przecież jest teraz promocja dla WYBRANYCH użytkowników. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty tak, niektórzy kupujący na allegro.pl mogą skorzystać z darmowych dostaw wszystkimi dostępnymi metodami przy zakupach od 40  lub 45 zł, ale nie możemy kogoś tam dopisać. Jeśli tej kupującej to nie dotyczy, to nie zamówi ze Smart! od 40 zł.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@la_nika  no szkoda, w takim razie za miesiąc musze jej zaproponować, żeby zgłosiła zwrot jeszcze przed wysyłką, bo szkoda czasu i energii na te zabawy w odsyłanie i rozliczanie zwrotów. Zwłaszcza, że dziś nagłówki serwisów informacyjnych krzyczą, że planeta się gotuje. Zawsze to jakiś nieco mniejszy ślad węglowy.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie znasz życia, są równi i równiejsi- wszędzie tak jest.😞

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Dlaczego posty odnośnie powrotu starych zasad smarta dla wybranych wylądowały w temacie dotyczącym świątecznej promocji smart? To 2 różne promocje i nie wiadomo co czego dotyczy....

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@AnnaG-Antyki  ooo to nawet nie zwróciłam uwagi. Z góry założyłam, że jak tu o tym pisaliśmy to te wszystkie posty tu są.

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

Może dałoby się tej pani jeszcze przyznać jakąś nagrodę np. w postaci monet? Pani dokonała zakupu przedwczoraj, wczoraj go odebrała, zgłosiła zwrot, nadała i już dzisiaj kurier ma go do doręczenia u nas. Wzór dla innych kupujących - tak trzeba korzystać ze smarta! 

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Health___Beauty  zrobiłbym drugą aukcje dla tej Pani ( byc moze nie tylko) z ceną żelek 45zł ( w sumie to tylko złotówka różnicy wiec moze nie opłacało by sie jej kupowac wiecej i robić zwrotu.

Tej Pani podesłałbym link do nowej aukcji a być może i inni kupujacy skusiliby sie na żelki jesli od razu byłyby ze smartem bez kombinacji

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@_Likos_  rozważałam wysłanie jej linka do oferty innego sprzedawcy, który ma te żelki za 45 zł - ba, nawet kilku takich jest! Ale pani nie dość, że dba o zdrowie swojego dziecka to dba też o domowy budżet i zawsze wybiera ofertę z najniższą ceną. Tu 1 zł, tam 2 zł, tu oszczędności na smarcie i się okaże że w ciągu roku oszczędzi na oleksjuzmi w Egipcie dla całej rodziny.

oznacz moderatorów