Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
chciałbym dopytać jak to jest, że towar jest smart, ale tylko na mini paczkę, która zmieści maksymalnie jedną książkę? Czy można mieć SMARTA bez paczkomatów itd.?
Pytanie dla zdobycia wiedzy 🙂 Może czegoś nie doczytałem. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
https://allegro.pl/oferta/jak-wykorzystac-sile-umyslu-by-uzdrowic-cialo-13124406626
No to rzeczywiście jest dziwne. ja mam smarka tylko na paczkomaty ale na koncie prywatnym, to jest firmowe...
@AnnaG-Antyki eee...tam , cicho być ,, coraz więcej będzie takich myków , @KSIAZKAKI koszty smarta dla sprzedawców są porażające ,stąd takie anomalie .
Ja wiem jakie są, bo sam sprzedaję 🙂
Tylko, że były 3 dostawy drzwi, 3 paczkomaty, delivery i inne, a tu ktoś ma kuriera i list i ma smarta. Trochę to dziwne... Chciałem to kupić, ale za dostawę 135 zł kurierem, a innej opcji nie ma, bo 11 książek nie wejdzie na list.
@KSIAZKAKI dogadaj się ze sprzedawcą poza allegro , z pewnością korzystniej Ci wyjdzie .
Kręcisz. Ja tam widzę, że nawet 14 książek od tego sprzedawcy mogę zamówić ze smartem miniprzesyłką. Po prostu wyśle wtedy więcej paczek ale to jego problem... Inną sprawą jest, że to miniprzesyłka czyli idzie bardzo wolno, nawet do miesiąca.... Ach i pod spodem masz też możliwość wpisania kosztu dostawy ustalonego ze sprzedawcą...
Ja rozumiem, tylko wymogi smarta są inne 🙂
Aby uzyskać oznaczenie Smart! - udostępnij w swoich ofertach co najmniej:
Działają tez same 2 metody do drzwi, zostawili to dla gabarytów. Tu są tylko 2 metody do drzwi i może w tym tkwi błąd. Licho wie. Kusi ale i tak tego nie spróbuję, bo kto potem będzie klientom się tłumaczył, ze dostawa na jutro tego nie dotyczy i maja jeszcze 30 dni poczekać 🙂
A to jednak coś przeoczyłem 🙂
Ja też nie zaryzykuję, bo 90% to jednak te, czy inne paczkomaty.
Idę jeszcze raz czytać, miłego wieczorku.
No właśnie ja też tak chcę i jak to ustawić?
@KSIAZKAKI a teraz ja Ciebie podkabluję do tego sprzedawcy , odpłaci Ci pięknym za nadobne
@Halfrunt tyle lat tu jesteś i nie wiesz ?
Już poszło.☹️
No cóż, bystrością nie grzeszę, dlatego nadal tu jestem...
Proszę kablować, że chcę kupić towar za 300 zł 🙂
Zadałem proste pytanie, bo nawet ktoś niżej pisze, że ktoś inny też tak ma i działa. Nie jest to kwestia "kablowania".
Jeśli sprzedawcy robią sobie na złość, to ja osobiście jestem daleki od tego. Handlujemy tutaj tak mało, że nie ma o co się zabijać. I osobiście chciałbym, aby każdemu na rynku się powodziło, Allegro słuchało głosu przedsiębiorców, a nie tworzyć własne wojenki.
@KSIAZKAKI Oczywiście że się z Tobą zgadzam, każdy powinien mieć takie same warunki.🤗
@KSIAZKAKI przy teju kwocie poza allegro mam darmową dostawę i dodatkowo mocnego gifta
@KSIAZKAKI wyjaśnię to i jak tylko dostanę informacje w tej sprawie, wrócę tutaj do Was.
@KSIAZKAKI spotkałem się z takimi przypadkami jak smart tylko i wyłącznie przy jednej formie dostawy pod drzwi. nie wiem jak to jest możliwe.