anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane allegro smart

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

Jak się dowiedzieć dla czego było @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ zablokowane allegro smart?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

@ryslan22spredaz Nie było ale jest. Na AL są limity.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ryslan22spredaz Blokada została nałożona w związku z naruszeniem zasad w ofertach, które wystawiałeś.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

Na ile czasy została ta blokada nałożona ?

oznacz moderatorów

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Na ile czasy została ta blokada nałożona ? I proszę pokazać co ja naruszyłem

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ryslan22spredaz Powinieneś otrzymać powiadomienia o naruszeniach w swoich ofertach z Allegro Lokalnie. Blokada Smart! została nałożona do 14 listopada.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

Dostałem powiadomienie ze ogłoszenia Plecki do IPhone było usunięte. Ale co ja w tym ogłoszeniu naruszyłem nic nie ma napisano. Proszę pokazać mi co same ja naruszyłem @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @ryslan22spredaz. Szczegóły blokady przekażemy Ci w odpowiedzi na Twoje zgłoszenie mailowe o numerze 45447338. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

Witam. Już 2 tygodnia minęło i nic nie dostałem na mejla. Niema żadnej odpowiedzi na moje zgłoszenie. Po co blokować sprzedaż smart jak wy nie możecie dać odpowiedz co dokładnie ja naruszyłem. Umywacie ogłoszenia bo cos naruszyłem , a co naruszyłem to nic nie jest dokładnie opisane , bo samie nie znacie. Poproszę numer telefonu skim można w sprawie tego skontaktować się, albo o zwrot pieniędzy za allegro smart @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ryslan22spredaz 20 października konsultantka w zgłoszeniu, które wskazała Marysia, poprosiła o doprecyzowanie. Doprecyzowałeś sprawę dzisiaj. Poczekaj na kolejną odpowiedź.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ryslan22spredaz
#7 Wielbiciel#

Pani mi pisała wcześniej ze blokada została nałożona w związku z naruszeniem zasad w ofertach. A na mejla dostałem ze niema żadnych blokad. Jak nie ma, jak są @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ryslan22spredaz Doprecyzuj w zgłoszeniu 45447338, że chodzi o blokadę Smart! na Allegro Lokalnie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów