Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry
Mam podany numer konta zly
Czy jest mozliwosc anulowania transakcji z pay pu.
Na inny numer konta
@Client:109355245 Czy masz na myśli rachunek do zwrotu nadpłat w Allegro Pay? Jeśli tak, to możesz w każdym momencie go zaktualizować w panelu Allegro Pay. Wybierz zakładkę "zarządzanie nadpłatami", a następnie wpisz aktualny numer rachunku i zapisz dane. 😊
Witam na allegro lokalnie Miałem podny zły numer konta i przez przypadek przelałem pieniądze na zły numer konta bankowego i bardzo bym chciał to anulowac doszło poprzez Payu
@Client:109355245 Jeśli masz na myśli nr. konta bankowego do wypłat za sprzedaż to - jeśli rachunek jest już zamknięty - środki w ciągu kilku dni wrócą na saldo Allegro Finanse i po podaniu nowego numeru konta i oraz jego weryfikacji będziesz mógł je sobie wypłacić.
@Client:109355245 Doprecyzuj proszę co dokładnie masz na myśli. Czy chodzi o wypłatę pieniędzy za sprzedaż z Allegro Lokalnie? Widzę, że rachunek do wypłat masz w trakcie weryfikacji u operatora płatności i taka weryfikacja może potrwać do 3 dni roboczych. Numer rachunku do wypłat możesz zmienić w tej zakładce.
Szprzedalem rzecz na allegro lokalnie i miałem podany zły numer konta bankowego i klikłem wypłac gdy sie zorientowałem ze to nie moj numer konta napisalem tu i dostałem odpowiedz o zmianie na moj numer konta teraz mi pisze ze trwa weryfikacja dostane pieniądze z powrotem?
@Client:109355245 Co to znaczy, że miałeś podany zły numer konta? Konto jest zamknięte czy nie należy do Ciebie?
Nie wiem najprawdopodobniej niedawo ktos mi sie włamał na konto i zmienił bo gdy sprawdzałem zalogowane urządzenia na moim allegro byłko kilka nieznanych telefonow
@Client:109355245 Nie da się tego zmienić ot tak nawet po włamaniu na konto.
Dane konta bankowego i dane właściciela konta Allegro muszą być identyczne - inaczej weryfikacja się nie uda i konto bankowe nie zostanie dodane do Allegro.
Moge cos zrobić aby odzyskac pieniądze?
Możesz poprosić moderację o sprawdzenie czy da się cofnąć wypłatę.
Napisz też przez formularz kontaktowy i poproś o sprawdzenie co to było za konto i kiedy zostało dodane.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Klikłem na jego konto wpłac środki i potem sie zorientowałem że to nie moje konto i zmieniłem na moj numer konta i teraz pisze że trwa weryfikacja
Można jakos sprawdzic czy da sie anulować przelew?
@Client:109355245 Konsultuję taką możliwość.
Witam mam wypłaty nie aktywne jak zrobic żeby były aktywne poniewaz chce wypłacic na moje własciwe konto
@Client:109355245 konieczne jest w takim przypadku zweryfikowanie konta do wypłat. Widzę, że już rozpocząłeś taką weryfikację. Proszę Cię o cierpliwość, weryfikacja może zająć do 3 dni.
Dlaczego odrzuciło moją weryfikacje?
@Client:109355245 @Sprawdź na jakie dokładnie dane zarejestrowane jest konto Allegro. Dane właściciela rachunku bankowego muszą być identyczne.
@Client:109355245 nie widzę w systemie, aby weryfikacja została odrzucona, powód powinien być podany w komunikacie o odrzuceniu. Jeśli nie widzisz tej informacji, dopytaj o to proszę w prowadzonej korespondencji e-mail (nr sprawy 50558607).
@Client:109355245 wracam do Ciebie z informacją, wypłata została zlecona na poprzedni numer rachunku i nie będzie możliwości anulowania przelewu. W przypadku nieaktywnego rachunku, wpłata wróci na Twoje saldo w ciągu kilku dni.