Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ostatnio przytrafila mi sie sytuacja z druga weryfikacja konta musialem przeslac dowod, selfie itd aby odblokowac moje konto zrobilem to moje konto zostalo odblokowane i tego samego dnia znowu zostalo zablokowane w celu tej samej weryfikacji czy to tak bedzie wygladac po kazdej mojej sprzedazy? Jezeli tak to ja dziekuje za ten serwis.
Pojawiasz się i znikasz ,allegro lubi bawić się swoimi użytkownikami.
No wlasnie widze to jest jakis niesmieszny zart wiecej kontaktu z moderatorami niz samej sprzedazy
Tu nieprzewidywalne są wyroki działu bezpieki!
Lecz juz raz zweryfikowalem konto wysylajac zdjecia dowodu i selfie dlaczego mam to robic po raz kolejny
@Client:127152306 Widzę, że prowadzisz już korespondencję mailową w tej sprawie. Proszę, zaczekaj na odpowiedź od doradcy.
Lecz ja pytam czy po kazdej sprzedazy trzeba przeprowadzac taka weryfikacje
@Client:127152306 A co sprzedajesz, oni tak często robią jak sprzedajesz przedmiot podlegający "emocjom", takie jak konsole itd.
Sprzedalem buty za 230zl
markowe te buty?
to jednorazowa sprzedaż?
nowe/używane?
prywatnie czy jako firma?
na AL czy zwykłym?
Tak, Jordany 4
Jednorazowa sprzedaz
nowe
prywatnie
Lokalnie
no to masz odpowiedź.
markowe produkty moga sprzedawac tylko nieliczni. nie ma cie na liscie takich sprzedawców - tak w skrócie.
lecz ja ich nie wystawialem jako markowe
I na AL!
To walcz bo nie takie były założenia
odczekaj żeby nie pisać w weekend bo oni na weekendy zatrudniają do pomocy coraz większych odklejencow
Przeslalem po raz kolejny te dane, jutro maja je zweryfikowac podobno jezeli jeszcze raz otrzymam taka blokade przenosze sie gdzie indziej bo to jakies zarty