Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@PS-EDYTOR Tak, podaj.
ewaagata2
Prosze o sprawdzenie loginu Client:48663446
Otrzymałam wiadomość jak w załączniku i jest to dla mnie podejrzane. Pierwszą rzecz próbuje sprzedać na allegro i już przygody...
@cysiacysia dziękuję za Twoje zgłoszenie, na tym koncie doszło do włamania. Jest już zabezpieczone. Samo podanie adresu e-mail nie wiąże się z konsekwencjami, ale uważaj proszę na e-maile jakie będziesz otrzymywać i nie klikaj w linki podane w wiadomościach.
Proszę o blokadę Client:114057152 . Kupujący prosi o adres email.
@daario79 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Kolejny przypadek wyłudzenia danych Client:114057274, swoją drogą może byście jakieś mechanizmy weryfikacji nowych użytkowników normalne wprowadzili? Kiedyś to trzeba było list odebrać żeby dostęp do konta uzyskać. A teraz 0 gwarancji bezpieczeństwa.
dzień dobry, chyba kolejne wyłudzenie
@foo_20 czy możesz podać mi login/ adres mailowy konta, od którego dostałeś tę wiadomość?
Dostalem taką samą wiadomość od:
To ja zgłaszam Client:114057511 z tego samego powodu.
Pozdrawiam.
Oczywiście
@bigggest dziękuję, już działamy.
klient 114057176 wczoraj próbował wyłudzic adres mailowy w celu dokonczenia transakcji
prosba o zablokowanie konta
@octave1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Na mój adres e-mail trafiła wiadomość od Client:83046580:
"Automatyczne powiadomienie,Wyślij swój adres mail w wiadomości na tym czacie , jeśli potwierdzisz sprzedaż przedmiotu ( Switch TP-LINK TL-SG1008D (8x 10/100/1000Mbps) ) i oczekuj, że na podany adres mail zostanie wysłany mail list z linkiem potwierdzającym." Wygląda to na próbę oszustwa. Czy mam rację?