anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Darmowa dostawa Smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
Anna_Pruszkow
#2 Obserwator#

Sprzedałam dwa przedmioty, z ustawioną darmową dostawą, ze względu na to że mam Smart i jeszcze "6 z 6" dostępnych darmowych przesyłek.

Kupujący nie zapłacił za dostawę, jednak wygląda na to że system tego nie odnotował i teraz w zakładce Rozliczenia widzę należność za przesyłkę do paczkomatu InPost, która miała być darmowa.

O co tu chodzi, dlaczego nie uwzględniło mi darmowej dostawy? Co ustawić w ogłoszeniu żeby następnym razem dostawa faktycznie była darmowa i dla kupującego i dla mnie?

Transakcja była na dwa przedmioty, w związku z czym nawet nie miałam możliwości zaakceptowania warunków dostawy. Swoją drogą kwota za dostawę jest większa niż wartość tych przedmiotów razem...

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Anna_Pruszkow a w ofercie dostawę miałaś jako allegro paczkomat inpost?

Czy Odbiór w punkcie: Paczkomaty 24/7 InPost która nadajesz na własną rękę.

oznacz moderatorów
Anna_Pruszkow
#2 Obserwator#

W obu ogłoszeniach było Allegro Paczkomaty InPost.

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

@Anna_Pruszkow jak kupujący kupił ze smart a tobie policzyło za przesyłkę to podaj numer zamówień moderatorzy to sprawdzą

oznacz moderatorów
Anna_Pruszkow
#2 Obserwator#

Numer zamówienia: 9e38fa1e-15ce-4ec9-af91-75071842c4c2

Numer przesyłki: 660166409521008121988489

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

@Anna_Pruszkow a w cenniku dostawy masz poprawnie ustawioną najwyższą dopuszczalną stawkę 11,49 bo np w ofercie Rożek niemowlęcy / kocyk zestaw 3szt.  koszt dostawy to 0 zł.

i może tak było z opisanymi przez Ciebie zamówieniach.

oznacz moderatorów
Anna_Pruszkow
#2 Obserwator#

Dobra, chyba już wiem co pokręciłam, nie było tematu 🙈

Dzięki!

oznacz moderatorów